FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SĂNĂTATEA CLUJ - PETROLUL 0-7

SĂNĂTATEA CLUJ - PETROLUL 0-7 // Flavius Stoican avertizează favoritele după calificarea în sferturile Cupei: „O să avem un cuvânt greu de spus”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 19:17

Flavius Stoican (42 de ani), antrenorul Petrolului, a declarat că echipa sa va avea un cuvânt greu de spus în această ediție a Cupei României, după ce prahovenii au trecut în „optimi” de Sănătatea Cluj, scor 7-0.

„Am tratat meciul foarte serios. Faptul că ei au eliminat deținătoarea trofeului (n.r. pe Viitorul în „16-imi”) ne-a pus în gardă. Plus că au jucători în echipă care au evoluat în Liga 1, precum Rus sau Ciupe. 

Am reușit să marcăm repede și astfel jocul a fost la dispoziția noastră. Mă bucur pentru toți cei care au marcat. Este important ca ei să aibă entuziasm. Vreau să tratăm toate meciurile ca pe cel de astăzi. O să avem un cuvânt greu de spus în această competiție”, a declarat Stoican la TV Digi Sport.

Sănătatea Cluj – FC Petrolul Ploiești 0-7

VEZI ȘI:

CUPA ROMÂNIEI, „optimi” // Petrolul a făcut show cu Sănătatea Cluj, urmează Foresta - Dinamo » Echipele calificate în sferturi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
darth_2345
darth_2345  •  30 Octombrie 2019, 22:42

Bravo Petrolul! Ar trebui să-și ia ceva notițe Gică al nostru!

f111
f111  •  30 Octombrie 2019, 20:52
Postat de univ_craiova1 pe 30 Octombrie 2019, 20:02

Hooo nebunule ca nu ați eliminat CFR:)))) Sănătatea a bătut Viitorul și cu ajutorul terenului iar pe lângă asta cât a ratat Viitorul atunci :))))

Dar tu care clona sustii ,a Olgutei sau a lui Mititelu ? In locul vostru mi-ar fi rusine ! Voi nu sunteti Stiiinta! Voi sunteti niste clone amarate ,care v-ati facut stadion pe impozitele si taxele tarii si acum va arogati marca si palmaresul Stiintei ! Este ca si cum eu maine imi fac echipa ,CS Real Madrid si pretind ca e Real Madrid !Nu va e ba rusine ? Asa cum bate ,Petrolul e Petrolul ,cu stadion facut pe banii exclusivi ai ploiestenilor!Felicitari Arad ,ei sunt singurii dupa noi care isi fac stadion pe banii comunitatii ,nu pe ai tai !Apropo ,scaunul ala pe care stai la meciurile „Craiovei” e si pe banii mei de la Ploiesti ! Doar jignesti ! V-a facut federatia cadoul loc in B cand trebuia sa o luati din a 4-a ! Mai vedeti-va lungul nasului ! „Craiovenilor ! ”

f111
f111  •  30 Octombrie 2019, 20:45
Postat de kinomax pe 30 Octombrie 2019, 20:27

voi nu sunteti in stare sa aveti un cuvant de spus nici macar in varful ligii a 2-a,dapai in cupa romaniei impotriva unor echipe din liga 1.

Dar tu cine esti,Steaua sau no name FCSB ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează