FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - PETROLUL, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Scandal la Petrolul înaintea Supercupei » Bokila a negociat cu Ajaccio şi a fugit în Olanda: "Va fi suspendat doi ani!"

Bokila e convins că e jucător liber
Bokila e convins că e jucător liber

Articol de , - Publicat miercuri, 10 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2013 00:58

Atacantul Petrolului s-a înţeles cu Ajaccio pentru un contract pe 3 ani după ce i-a informat pe francezi că ar fi jucător liber. Apoi a plecat în Olanda, refuzînd să intre în cantonament pentru Supercupă.

Golgeterul prahovenilor, Jeremy Bokila, 24 de ani, a postat ieri un mesaj de la revedere pe facebook: "Vă doresc tuturor toate cele bune şi mult succes în Supercupa României! Vă iubesc, oameni dragi din Ploieşti! Mulţumesc tuturor fanilor petrolişti pentru susţinerea pe care mi-aţi acordat-o! Mult succes, băieţi!".

După cîteva ore, mesajul a dispărut, dar o dată cu el a dispărut şi atacantul Petrolului, care a ales să plece acasă, la Amsterdam, fără să anunţe pe nimeni!

Vestea l-a năucit pe Cosmin Contra, care a explodat: "Bokila are o problemă de indisciplină, a refuzat să intre în cantonament, dar e jucătorul Petrolului pentru încă doi ani de zile şi se vor face demersuri pentru a-l suspenda pe toată această perioadă. Am încercat să discutăm cu el, dar se pare că nu doreşte. Nu stă nimeni în Bokila. El trebuie să ştie că dacă a ajuns să fie cunoscut, s-a datorat în cea mai mare măsură Petrolului".

Gazeta a aflat aseară şi motivul nazurilor lui Bokila. Preşedintele francezilor de la Ajaccio, Alain Orsoni, venit la Cluj pentru afaceri cu bunul său prieten Adrian Marţian, patronul celor de la UTA, încerca disperat să ia legătura cu atacantul de culoare, pe care dorea să-l transfere la echipa corsicană.

Bokila se prezentase celor de la Ajaccio ca fiind liber de contract şi discutase deja detalii despre un contract pe 3 ani cu echipa lui Adi Mutu.

"Va trebui să vedem care e exact situaţia contractuală a lui Bokila. Jucătorul susţine că e liber, dar Petrolul şi clubul belgian Waregem spun că-l au sub contract. Jucătorul ne interesează, fiindcă avem nevoie de un atacant. Vom merge în Olanda să discutăm cu Bokila ca să aflăm exact ce vrea acesta", a declarat Orsoni pentru gsp.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  10 Iulie 2013, 13:27
Postat de ave_biancorossi pe 10 Iulie 2013, 03:03

bokila asta e cam diliu..))

Mai toti jucatorii astia exotici,sunt exotici dtpdv :))) dar N'Doye este clar liderul lor :)))

buerebuistas
buerebuistas  •  10 Iulie 2013, 11:40
Postat de lupul46 pe 10 Iulie 2013, 07:54

Tu daca treci pe langa gara, te sui in tren ca atat te duce dovleaca. In iarna cand la fel nu s-a prezentat la reunirea lotului ca el e liber de contract si voia sa se duca la Steaua, crezi ca daca se putea nu-l lua Becali? Aceeasi poveste si acum. Atunci macar era pe finaul perioadei de imprumut si nu stia sigur daca l-a luat Petrolul sau nu, insa acum, dupa ce a semnat si un contract pe 2 ani, sa spuna ca e liber inseamna ca nu e sanatos la capul ala prajit!

"finaul perioadei de imprumut" a fost in vara asta , nu iarna trecuta , sezi bland cu "dovleaca " ta

nefas86
nefas86  •  10 Iulie 2013, 09:59

"dar o dată cu el a dispărut şi atacantul" ... doi jurnalisti...bravo amandurora,

Vezi toate comentariile (21)
Comentează