FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS U CRAIOVA - STEAUA, JOI, 20:30, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Silviu Izvoranu vrea să învingă Steaua drept cadou de ziua lui. Ce mai doreşte stoperul Craiovei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 16:48

Silviu Izvoranu a împlinit astăzi 31 de ani, dar nu are timp de sărbătorit, speră s-o facă după un succes cu Steaua, mîine seară, de la ora 20:30, în "sferturile" Cupei României.

Fundaşul celor de la CS Universitatea Craiova aşteaptă cu încredere confruntarea cu bucureştenii, el avînd cele mai mari şanse să facă pereche în centrul defensivei, cu Frăsinescu.

"Ar fi fantastic ca CSU Craiova să se calificare în semifinalele Cupei în urma unei victorii cu Steaua. Vom încerca să facem cel mai bun fotbal posibil, întrucît suporterii noştri merită un premiu pentru toată perioada cînd au fost alături de noi.

Este ultimul meci pe "Ion Oblemenco", vom juca punînd mult suflet ca să izbutim calificarea. Mi-aş dori ca miile de olteni din tribună să fie alături de noi, doar împreună putem învinge", a comentat Izvoranu pentru gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Decembrie 2014, 17:55

le dam cinci mure la stelisti ...una manita ...ha ha ...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Decembrie 2014, 17:44
Postat de olteniacus pe 03 Decembrie 2014, 17:04

bate echipa din craiova in cel mai rau caz se joaca si prelungiri cu victoria stelei care va juca cu rezervele bagand scuza cu dinamo kiev de peste o saptamana desi are victoria cu ucrainienii acontata ///// rio ave e mai bine cotata decat ultima echipa contra careia craiova a castigat in europa in 1987 adica acum 27 de ani contra unei necunoscute din portugalia (Chaves acum liga 3) a carei maxima performanta in fotbal a fost eliminarea craiovei in turul 1 uefa 87/88 chaves - craiova 2-1 in primul joc 2-3 la craiova

Cred ca comparatia ta referitoare la cotele echipelor nu mai poate fi la fel dupa atatia ani ...acea Chaves, a fost o echipa meteorica ca atatea altele cu niste rezultate in Europa, dupa care a disparut dar avea in componenta niste jucatori foarte buni ! Rio Ave , e o echipa cu efervescenta si cu dorinta , dar... atat !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Decembrie 2014, 17:29

La ultimul meci Izvoranu a intrat in locul accidentatului Acka, care e mult mai rapid si tehnic decat el....de obicei acolo vin Sinmartean cu Popa si suplimenteaza unul din mijlocasii defensivi sau fundasul de banda...o sa fie de munca pe el si pe Vatajelu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează