FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OŢELUL - OLTCHIM VÎLCEA 3-1

Simplu şi nu prea! » Campioana a avut emoţii cu o formaţie din Liga C

Punosevac a profitat de şansa oferită şi a reuşit o
Punosevac a profitat de şansa oferită şi a reuşit o "dublă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 21:26

După titlul şi Supercupa obţinute în 2011, Dorinel Munteanu şi-a fixat ca obiectiv să aducă şi o Cupă a României la Galaţi.

Totuşi, trupa de pe malul Dunării gîfîie, nereuşind să-şi redescopere cadenţa din sezonul precedent. Chiar dacă "Neamţul" a mizat pe cîţiva jucători ce au evoluat mai puţin în această toamnă, spectatorii se aşteptau ca Oţelul să facă scor cu divizionara a treia Oltchim Rîmnicu Vîlcea.

Aşteptările lor au prins repede contur, după ce Punosevac a reuşit să deschidă scorul la doar 4 minute de la fluierul de start. Apoi, chiar dacă a controlat jocul, Oţelul s-a apropiat greu de poarta oltenilor. Şi a venit minutul 29, cînd Sîrghi a gafat ca la "judeţ", iar vîlcenii au egalat din penalty. Noroc cu acelaşi Punosevac, care a mai punctat o dată, cu o lovitură de cap la vinclu, iar gălăţenii au intrat la cabine în avantaj. În partea a doua, campionii n-au forţat, preferînd să se menajeze şi să se joace cu ocaziile. Chiar şi aşa, Iorga a mai înscris o dată, în minutul 90, aducînd liniştea.

Oţelul - Oltchim Vîlcea 3-1
Au marcat: Punosevac (4, 38), L. Iorga (90) / Ov. Marinescu (29 pen)

Oţelul: Brăneţ - Skubici (Sălăgeanu, 61), Sîrghi, Benga, Z. Ljubinkovici - I. Neagu, Viglianti - L. Iorga, Chavez, S. Frunză (Antal, 67) - Punosevac (Butoi, 87). Antrenor: Dorinel Munteanu

Oltchim: Vlădoi - N. Moldoveanu, Onofrei, Ov. Marinescu, Nania - B. Preda (Muşuroia, 27), Tomescu, Vizitiu (D. Popa, 70), Ceapă - Dănuleţ, Răcăreanu. Antrenor: Ion Lazăr

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul HALUCINANT al jurnalistului


Comentarii (3)
oxigendc
oxigendc  •  21 Septembrie 2011, 13:09

Mars de aici ziaristu lu' peste. Brailescule...lasa brailile si balivenele si uite si tu la meci inainte daca tot vrei sa scrii un articol!!! RUSINE GSP! Cum plm angajati toate rebuturile astea de se cred ziaristi sportivi???

gabryolet
gabryolet  •  21 Septembrie 2011, 09:41

:))Foarte tare articolul!daca voua vi se pare ca au avut emotii.....:))

erzr1988
erzr1988  •  21 Septembrie 2011, 09:20

ce meci ati vazut voi amaratilor? ca au dat aia un gol din greseala si otelul a avut 20 de ocazii! unde erau emotiile?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează