FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Sorin Cârțu a găsit o explicație după egalul Craiovei de la Tunari: „Sunt consternat!”

Sorin Cârțu, la o emisiune
Sorin Cârțu, la o emisiune

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 19:34 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 11:50

Universitatea Craiova a remizat în Cupa României, pe terenul celor de la CS Tunari, scor 1-1. Sorin Cârțu (67 de ani), fostul președinte al oltenilor, consideră că terenul prost este principalul motiv pentru care oltenii nu au reușit să câștige partida.

Universitatea s-a chinuit la Tunari, obținând un egal în minutul 90, prin golul lui Jovan Markovic. Paul Mitrică deschisese scorul pentru echipa din liga secundă.

Dan Șucu, discurs categoric: „Sunt total în dezacord cu ceea ce face FCSB. Toată lumea s-a plictisit de această șmecherie!”
RAPID
Dan Șucu, discurs categoric: „Sunt total în dezacord cu ceea ce face FCSB. Toată lumea s-a plictisit de această șmecherie!”

Imediat după meci, Sorin Cârțu a dat vina pe gazon pentru semi-eșeculul echipei din Bănie. Acesta este de părere că terenul prost a jucat un rol decisiv în egalul de la Tunari.

Sorin Cârțu: „Un teren din care iese praf când pui frână”

„Pe un asemenea teren plusul tehnico-tactic se anulează și este hazard, foarte mult hazard. Dovadă este și greșeala de lovire a balonului a lui Badelj, noi am dat gol pe o lovitură liberă bătută de Kurtic și deviată de Markovic. Un joc al hazardului pe teren.

Sunt consternat să văd așa ceva, un teren din care iese praf când pui frână, te oprești sau dai în minge. Nu știu dacă trebuia să aibă loc sau nu, dar era greu de jucat, sub orice critică. Pe ce teren s-a jucat plusul tău tehnico-tactic e zero, este o luptă cu adversarii, dueluri 1 la 1”, a spus Sorin Cârțu, portivit Fanatik.

  • Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și:

De ce nu a mai jucat vedeta Konoplyanka la CFR Cluj de mai bine de o lună

Tavi Popescu l-a impresionat pe selecționer: „L-am văzut schimbat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  28 Septembrie 2023, 08:55

Oricare ar fi terenul, CSU joaca la fel de prost. Nu vezi nimic la baietii astia care se cred fotbalisti. Motivul este unul simplu : n-au valoare.

parachioara5
parachioara5  •  27 Septembrie 2023, 21:56

...asa este nea Sorin are dreptate trebuie sa demitem federatia ...nu este buna de nimik ...ne trebuie fotbal feminin ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează