FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - PETROLUL, AZI, 20:30, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Spadacio nemulţumit că va fi menajat » Nu-i convine să nu joace în Cupă

Articol de , - Publicat marti, 21 septembrie 2010 00:00

Spadacio e supărat că a fost înlocuit la Craiova şi nu vrea să fie menajat diseară. El e nemulţumit şi pentru că şefii vor să-i propună micşorarea salariului. Brazilianul spune că e odihnit şi poate evolua meci de meci la capacitate maximă.

Diseară, cu Petrolul, în Cupă, Şumudică vrea să le ofere şansa să evolueze şi celor care au jucat mai puţin în acest început de sezon. Antrenorul are de gînd să facă mai multe modificări în primul "11", unde se va regăsi, în premieră de la revenirea sa în Giuleşti, şi Dani Coman (31 de ani). Şumudică plănuieşte să-l odihnească şi pe Spadacio (29 de ani), care a evoluat titular în toate etapele din Liga 1, dar brazilianul îşi doreşte să joace.

E supărat că a fost scos la Craiova
"Nu mă simt obosit, vreau să intru! Sînt odihnit, că etapa trecută n-am jucat tot meciul. Am nevoie să înscriu pentru că pînă acum, în acest campionat, nu am reuşit să o fac", s-a confesat sud-americanul apropiaţilor. Spadacio s-a supărat la Craiova, cînd a fost înlocuit în minutul 79 cu Sorin Frunză. Atunci, el a părăsit terenul nervos şi i-a reproşat antrenorului că l-a schimbat. "Spada e un fotbalist special, a fost puţin afectat pentru că nu e obişnuit să fie scos. Ar fi vrut să marcheze, credea că poate face mai mult pentru echipă. Totuşi, a înţeles de ce am procedat aşa!", a explicat Şumi.

"Vamă" vrea să-i reducă salariul
Preşedintele executiv Dinu Gheorghe va încerca în zilele următoare să-l convingă pe Spadacio să semneze prelungirea angajamentului. Acesta cîştigă în prezent 280.000 de euro pe sezon şi mai are contract pînă în vara lui 2012. "Vamă" vrea să-i propună un salariu anual de maximum 200.000 de euro plus bonusuri consistente de performanţă.

4 pase decisive a reuşit Spadacio în cele 8 etape din acest sezon, fiind liderul Ligii 1 la acest capitol

"Spadacio iubeşte fotbalul şi îşi doreşte să joace mereu 90 de minute, dar nu e nici un conflict între mine şi el"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

Doar 60 de bilete vîndute
Chiar dacă preţurile sînt accesibile, fanii giuleşteni nu s-au îngrămădit să-şi cumpere bilete pentru partida din această seară. Pînă ieri la ora 17:00, se dăduseră doar aproximativ 60 de tichete! Totuşi, conducerea clubului crede că, la ora meciului, în tribunele stadionului se vor afla cel puţin 3.000 de suporteri. Cele 2.500 de abonamente vîndute în această vară sînt valabile şi diseară.

"Urmează două derby-uri"
Şumudică se teme ca elevii săi să nu-i trateze de sus pe ploieşteni, azi, şi pe jucătorii de la Brăneşti, în etapa viitoare. "Nu există nici un meci facil, în momentul ăsta toate echipele se pot organiza bine şi trebuie să fim atenţi. Le-am spus alor mei să tratăm cele două jocuri din această săptămînă ca pe două derbyuri", a zis Şumi la Sport Total FM.

"Să-l naturalizăm pe Marcos!"
Adus în această vară liber de contract, brazilianul Marcos Antonio (27 de ani) i-a impresionat pe rapidişti. Şumudică îl laudă pe stoperul "carioca": "Pentru mine, e cel mai bun fundaş central din Liga 1, alături de Marius Constantin. Ar trebui să-l naturalizăm, să joace în echipa naţională! E puternic, are o lovitură de cap extraordinară. A avut o problemă, un cancer esofagian, şi după şapte luni de inactivitate a revenit şi a dat dovadă de forţă".

- Copos anunţă că în 2013 se retrage din afaceri şi îi lasă toată averea fiicei sale, care acum are 27 de ani: "Alexandra a terminat Princeton, acum face un master la Harvard. Peste trei ani eu mă voi pensiona şi ea va prelua afacerile familiei".
- Cătălin Păun nu va juca în această seară. Fundaşul e împrumutat de Rapid la Petrolul, iar conducerile celor două cluburi au stabilit ca jucătorul să nu evolueze în partidele directe.
- Mijlocaşul Oţelului, argentinianul Gabriel Viglianti, ar vrea să joace în Grant: "Acolo e cea mai frumoasă atmosferă. Mereu cînd am jucat în Giuleşti, m-am simţit foarte bine".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ady_raul
ady_raul  •  21 Septembrie 2010, 15:59

prostii marca gsp..."leea spus spadacio unor apropiati.."serios?si apropiatii aia au figit repede la gsp sa zica ce lea zs spada lor nu?...va faceti de tooata rusinea..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează