FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Spioni la Derby » Granzii Europei îşi trimit scouterii pe Naţional Arena!

Articol de GSP - Publicat joi, 27 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 martie 2014 10:36

Derby-ul Steaua - Dinamo se va juca în această seară cu casa închisă, iar la meci îşi vor face apariţia şi scouterii unor echipe importante din Europa.

Printre cluburile europene ce au ales să-şi trimită reprezentanţii pe Naţional Arena se numără şi Arsenal, grupare interesată de jucătorii tineri ai celor două echipe. Astfel, Tony Banfield, unul dintre scouterii londonezilor, va urmări diverşi fotbalişti ai granzilor României, printre care Ionuţ Şerban, Florin Gardoş, Nicuşor Stanciu şi Dorin Rotariu.

De asemenea, Hertha Berlin a trimis un scouter pentru Adi Popa, George Ţucudean, Ciprian Tătăruşanu, Florin Gardoş şi Lukasz Szukala.

La partidă vor asista şi reprezentanţi ai altor echipe de renume din Europa precum Fiorentina, Zenit St. Petersburg, Stuttgart, Palermo şi Athletic Bilbao.

Meciul dintre Steaua şi Dinamo va avea loc astăzi, de la ora 20:30, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
mana_neagra
mana_neagra  •  27 Martie 2014, 13:08

Nici astia de la jesepe nu mai stiu cum sa minta...intr-un alt articol zic ca vin scouteri de la Liverpool, Hertha Berlin şi Sunderland pentru Rotariu plus Arsenal in acest articol, basca eterna poveste cum ca Man United il monitorizeaza de nu stiu cat timp. Cred ca reprezentantii acestor echipe nici nu stiu ca de fapt ei voi fi prezenti diseara la meci...

tbone
tbone  •  27 Martie 2014, 12:53

de unde stiu astia de la gazeta pe cine vine Arsenal sa urmareasca exact? le-a dat lor Arsenal instiintare bai venim sa il vedem pe Rotariu sau pe Stanciu?? fix asa? tmapitii dreacu ce sunteti...presa relativa la voi totu e indoiala sau cancan, nimic concret relatat sau vreo informatie utila, noroc ca si-a porcomir blog sa mai aveti si voi de unde sa scrieti articolele astea explodate

gerula9mm
gerula9mm  •  27 Martie 2014, 12:36

moama ce da echipe.: Arsenal, Hertha, Fiorentina, Zenit, Stuttgart(astia sigur pentru dinamovisti au venit!), Palermo şi Athletic Bilbao...si parca ii vezi ...de cate ori se anunta o invazie de scouteri si impresari, ai "nostri" nu or sa joace mai nimic, ba mai mult, ne vor face si de ras cu ceva "scene" penibile :)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează