FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - PETROLUL, AZI, DE LA 20:45, ÎN DIRECT LA PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua-Petrolul poate fi ascultat, în direct, pe Radio GSP!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2013 17:38

Meciul pentru Supercupa Romaniei, Steaua- Petrolul, va fi comentat integral la Radio GSP. Pe stadionul "National Arena" va fi Gabi Safta, iar din studioul Radio GSP Paul Baesu realizeaza o editie speciala, de 5 ore, dedicata jocului care decide castigatoarea primului trofeu din sezon. De la ora 19.00, va fi prezentarea meciului, urmata de interventii prin telefon ale reprezentantilor celor doua cluburi, De la ora 19.45, se intra in legatura cu stadionul "National Arena", dar si cu ascultatorii care pot participa la un concurs de pronostic sportiv, dotat cu premii oferite de Gazeta Sporturilor. Editia speciala se incheie cu "Zona mixta", rubrica de reactii in direct.

Radio GSP se poate asculta aici!

Radio GSP este locul unde asculti INTEGRAL cele mai interesante meciuri de fotbal ale Europei. In afara jocului etapei din Liga 1, la Radio GSP, poti asculta comentariul integral al celor mai tari partide din: Anglia, Franta, Germania, Italia si Spania. Fiecare partida este prefatata la Radio GSP de un specialist si de un concurs de pronosticuri. La Radio GSP asculti meciuri precum: Real Madrid - FC Barcelona, Inter-Milan, Marseille-PSG, Chelsea - Manchester sau orice alt derby de interes mondial, iar, in plus, poti castiga premii interesante.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dreamer123
dreamer123  •  10 Iulie 2013, 17:21

senzational :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează