FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA CUPEI ROMÂNIEI

Steaua s-a întors de la Braşov cu doi accidentaţi » Doctorul pregăteşte finala!

Tănase a fost şi la Braşov unul dintre cei mai buni stelişti de pe gazon Foto: Raed Krishan
Tănase a fost şi la Braşov unul dintre cei mai buni stelişti de pe gazon Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 13 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 22:08

Medicul Paligora a devenit cel mai important om înaintea finalei cu Dinamo. El trebuie să-i recupereze pe Tănase, cu entorsă, şi pe Geraldo, suspect de leziune musculară

Steaua a devenit mai preocupată de tratamente decît de tactică! Olăroiu a primit două veşti proaste în urma semifinalei cu FC Braşov: Tănase are entorsă la gleznă, iar Geraldo e suspect de leziune musculară! Nici unul dintre ei nu va evolua luni, cu FCM Tîrgu Mureş. Obiectivul e ca amîndoi să fie recuperaţi pînă pe 25 mai, cînd e meciul sezonului, finala cu Dinamo.

Tănase ia pauză
Situaţia cea mai gravă o are Tănase. "Dodel" a ieşit la Braşov plîngînd de durere. Ieri a mai făcut cîteva investigaţii, i s-a confirmat diagnosticul, adică entorsă la glezna dreaptă. Păstrează şanse mici să apară ca titular în ultimul act al Cupei României, mai ales că are nevoie de o perioadă de repaus total acum, probabil pînă la zece zile.

Geraldo e obosit
Spre deosebire de Tănase, Geraldo Alves a rezistat pe teren pînă la sfîrşitul jocului. Dar a simţit imediat dureri puternice la gambă. Ieri îşi mai revenise, dar medicii se tem să nu fie vorba despre o leziune musculară. Ca să nu rişte agravarea situaţiei sale, nici Geraldo nu va fi utilizat luni şi va fi odihnit cîteva zile.

27 de meciuri a jucat Geraldo în acest sezon din Liga 1, iar Tănase are mai puţin cu un joc. Ei doi sînt cei mai utilizaţi jucători de cîmp ai Stelei în acest sezon

"M-am bucurat degeaba pentru calificare dacă nu joacă Tănase în finală! N-avem nici o şansă cu Dinamo fără el!"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mbm
mbm  •  13 Mai 2011, 10:44

Despre Geraldo sunt intru totul deacord, dar in ceea ce il priveste pe Prostanase asta e foarte bine ca nu joaca si sa stea accidentat asa inca vreo 2-3 ani.Nu sa pateasca ceva rau doamne fereste dar macar sa nu mai intre pe teren ca se uita exact ca "Tanase la poarta noua", vai de mama lui de fotbalist talentat ce e el.Numai fatul ca e preferatul lui Becali ne dam seama ce mare hahalera de jucator e.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Mai 2011, 08:56

Si pe dinamo i-a costat cateva piese tari. Teancuri, caramizi (cum se zice in fotbalul nostru manelist).....cred ca saracul 'lord' a fost ocupat rau zilele astea cu numaratul...

rapidfanss
rapidfanss  •  13 Mai 2011, 01:42

il vrei afara de la steaua?:))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează