FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:30, DIGI, DOLCE, PRO TV, GSP.RO

Steliștii încă mai speră: "Titlul rămâne principalul obiectiv" » Cum comentează declarațiile patronului

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 10:15

Jugurtha Hamroun a declarat înaintea returului cu Dinamo din semifinalele Cupei României că titlul rămâne principalul obiectiv al roș-albaștilor, în ciuda înfrângerii suferite în fața Astrei (0-2).

"Rămâne principalul obiectiv să câștigăm titlul. Vrem să rămânem concentrați și să câștigăm fiecare meci. Cu Astra, trebuia să jucăm mai bine decât am făcut-o, dar ăsta este fotbalul.

Știm cum este patronul, că este supărat după meciul pierdut, dar când îl cunoști, trebuie să treci peste aceste declarații. Fiecare cuvânt ne motivează ca echipă, încercăm să rămânem uniți ca grup", a spus mijlocașul la conferința de presă.

  Steaua și Dinamo joacă miercuri, de la ora 21:30, pe Arena Națională, returul semifinalei Cupei României. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dvd1
dvd1  •  19 Aprilie 2016, 15:02

Steaua e cea mai blatista echipa de pe pamint, asta e realitatea. trebuie sa li se dea toate campionatele, cupele, super cupele si ce alte trofee mai exista inca de la inceputul campionatului ca sa se stie

stelbz
stelbz  •  19 Aprilie 2016, 10:45

Principalul obiectiv l-ati pierdut, mai Hamroun ; poate ca daca intra in gol sutul acela al tau dat in bara, poate ca.... Sumudica deja si-a facut prieteni la Tg. Mures prin Mutu, iar la Tg. Jiu prin Sapunaru(l-ai vazut cu tricoul lui la finalul meciului ???!) si Nistor ; de Dinamo nu mai vorbim.... Asa ca obiectivul(titlul) este pierdut, chiar daca veti castiga urmatoarele 3 partide. Dar cu jocul aratat cu Astra nu prea credem....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează