FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - STEAUA 0-1

Şumudică: "Eu le-am făcut semn jucătorilor pentru a-i proteja, nu am vrut să scot echipa de pe teren"

sumudica
sumudica

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a spus la Premium Liga, de la GSP TV, că nu a dorit să scoată echipa de pe teren, ci doar să îşi protejeze jucătorii şi să le mai dea anumite indicaţii.

 

"Cînd se aruncau acele lucruri, mă gîndeam la familia mea prezentă în acea zonă a tribunei. Eu le făceam semn jucătorilor să vină spre banca de rezerve. Nu am vrut să scot echipa de pe teren, dacă voiam să fac asta, făceam semnul pe care l-a făcut Lovin în momentul cu bricheta.

Marius Ianuli m-a jignit în acel moment, eu l-am împins, iar apoi ne-am împăcat.

Nu ştiu care este motivul pentru care avem terenul suspendat pentru că suporterii Rapidului nu au făcut nimic. Nici nu vreau să comentez pentru că este posibil să fac o greşeală", a spus Şumudică la GSP TV:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  13 Noiembrie 2010, 16:16

de ce baaaaaaaaaa banati comentariile stelisti impootyty ce sunteti.adminule,intr-o zi o sa dau de tine si o sa trebuiasca sa angajeze pe altcineva,treanto!

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  13 Noiembrie 2010, 16:07

ma bag si eu,desi aici comenteaza doar complexate hahalere de stana.bai circarilor!atat de corupt e fotbalul romanesc in favoarea voastra incat ajunge sa fie mai mare sanctiunea pentru noi (etapa de susp si amenda 40.000),dacat pentru v(oi)-tot o etapa si 30.000.nu mai zic de cat s-a razbunat tudor pe noi in favoarea voastra!alt complexat care nu stie ca un arbitru tre' sa uite tot cand intra pe teren.asta uita doar regulamentul!probabil o sa ne anuleze si noua penalizarile,dar asta doar d kiki

davidero
davidero  •  12 Noiembrie 2010, 23:58

titlul corect : au fost arse ci o ri le ,va drec de canguri ratati care va laudati ca ne umiliti ,puradeii drec ,va-n slo bo zi de ratati ,nu vad un puradel comwntand ceva de meci ....aschilopatele drec de ciorinschi ....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează