FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ

Supercampion și gentelman! Edi Iordănescu are doar cuvinte superbe la adresa predecesorului Dan Petrescu: "Am venit la o campioană făcută de el"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2018 19:01

Într-o țară în care laudele sunt tot mai rare între antrenori, Edward Iordănesc, tehnicianul care tocmai a câștigat Supercupa României cu CFR Cluj, are numai cuvinte frumoase la adresa lui Dan Petrescu, antrenorul care a câștigat sezonul trecut titlul cu ardelenii.

"Dan e un antrenor pe care-l respect și-l apreciez. Îi respect și trecutul care se leagă în mare măsură de al tatălui meu. Tata l-a debutat la Steaua, clubul copilăriei si tinereții mele. A cules principiile și ideile tatălui meu în antrenorat. Este un antrenor de mare succes.

Nu vreau însă acum să se facă paralele între mine și el aici la CFR. Sincer, mi-aș dori ca echipa să joace mai mult ofensiv, să pună mai mult mingea jos. Mai ales că el a organizat foarte bine defensiva, care primește foarte greu gol.

Asta nu înseamnă că el a făcut treaba mai proastă decât încerc eu, scopul a scuzat mijloacele. A luat titlul. Și trebuie apreciat. Eu am venit la o campioană făcută de el. Acum am jucat și am câștigat primul meu titlu datorită lui, iar pentru asta îl apreciez", a declarat Edward Iordănescu la Radio Sport 1.

CFR Cluj a câștigat Supercupa României după ce a câștigat cu 1-0 în fața Universității Craiova, chiar pe stadionul "Ion Oblemenco".

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  15 Iulie 2018, 21:36
Postat de stefan.. pe 15 Iulie 2018, 19:53

Ca suporter al Stiintei, am digerat greu înfrângerea din supercupa. Dubla ocazie Mitrita-Cicaldau putea schimba cursul meciului, dar CFR este cea mai solida echipa a României. Felicitări clujenilor! Am mai confirmat o data: ASA E LA CRAIOVA! Respect, Peluza Nord!

Esti corect ! d Daca la asta mai adaugi ca au mai fost vreo 2 penalty-uri in careul Craiovei, unul super clar la Gardos, poti spune ca oltenii au avut doar o singura ocazie-mare, e adevarat- la 0-0. Cam putin, va trebuie urgent un centru atacant altfel nu dati gol des.

stefan..
stefan..  •  15 Iulie 2018, 19:53

Ca suporter al Stiintei, am digerat greu înfrângerea din supercupa. Dubla ocazie Mitrita-Cicaldau putea schimba cursul meciului, dar CFR este cea mai solida echipa a României. Felicitări clujenilor! Am mai confirmat o data: ASA E LA CRAIOVA! Respect, Peluza Nord!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează