FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - CFR CLUJ 1-0

Supercupa de vis » Sezonul viitor va fi deschis de meciul celor mai frumoase galerii: Steaua şi Petrolul

Articol de - Publicat luni, 03 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 02 iunie 2013 22:08

Steaua şi Petrolul vor juca pe 10 iulie meciul ce va opune campioana României cîştigătoarei Cupei. Se vor întîlni cele mai în formă echipe, dar şi cele mai frumoase galerii ale momentului.

Ce Supercupă vom avea pe 10 iulie pe Naţional Arena! Campioana României, Steaua, va întîlni cîştigătoarea Cupei, Petrolul, într-o partidă ce va fi transmisă în direct de ProTV, probabil cu începere de la ora 20:45. Se anunţă un meci cu casa închisă. "Finala cu CFR Cluj a fost seara pentru care ne-am născut. Supercupa e un vis! Vrem să umplem doar noi Naţional Arena, să punem stăpînire pe Capitală", au spus orgolioşii suporteri ai Petrolului după victoria din Cupă.

"Supergreii" României de acum
Cel puţin 25.000 de ploieşteni vor asista la această întîlnire a "supergreilor" actuali din campionatul românesc, titulatură avînd în vedere evoluţiile echipelor pe plan sportiv, dar şi afecţiunea şi emulaţia pe care o nasc în rîndul suporterilor. De asemenea, vor fi în jur de 25.000 de stelişti. La ultimul meci direct, tot pe Naţional Arena, la Steaua - Petrolul, scor 2-2, au fost 35.000 de spectatori, dar au fost multe momente cînd galeria "lupilor", în jur de 7.000 de oameni, a dominat fondul sonor în timpul partidei.

Numără zilele
După ce se vor stabili preţurile biletelor, probabil între 15 şi 300 de lei, ca la finala Cupei de sîmbătă, acestea se vor împărţi în mod egal între cele două competitoare. Elevii lui Contra apreciau în autocarul bucuriei că va fi un "regal fotbalistic": "De-abia aşteptăm Supercupa cu Steaua, să punem campioana la respect! În ultimul meci de campionat, am dominat clar partida, dar adversarul ne-a scăpat ca prin urechile acului". O prefaţă la campionatul ce va începe pe 20 iulie.

29.343 de spectatori au asistat la finala Cupei României de sîmbătă seară

20.000 de oameni este cifra aproximativă a fanilor stelişti ce-au sărbătorit în stradă ultimul titlu, marţea trecută

50.000 de ploieşteni au sărbătorit duminică dimineaţă succesul Petrolului din Cupă

"Numărăm zilele pînă la Supercupa cu Steaua, fiindcă după ce-am văzut ce atmosferă sud-americană a fost în Ploieşti după cîştigarea Cupei, vrem să dăruim oraşului un al doilea trofeu în această vară" (Ovidiu Hoban, mijlocaş Petrolul)

"A fost o seară magică pentru Petrolul. În vacanţă ne vom gîndi la meciul cu Steaua, pentru noi este obligatoriu să aducem Supercupa la Ploieşti, aşa vom scrie pe tricouri" (Sony Mustivar, mijlocaş Petrolul)

"Cu Steaua, va fi şi mai spectaculos. Fanii ne-au promis că vor fi în număr dublu la Bucureşti faţă de ce a fost la Cupă. Vă daţi seama? 50.000 de ploieşteni în arenă şi pe lîngă? Trebuie să le oferim acest trofeu" (Jeremy Bokila, atacant Petrolul)

"Soţul meu a cîştigat campionatul cu Steaua, finul Pîrvulescu a fost vicecampion cu Pandurii, iar naşul Contra a luat Cupa cu Petrolul. Familia noastră a făcut «tripla», sîntem prea buni pentru ce e la ora actuală în fotbalul românesc" (Anamaria Prodan, agent FIFA)

Programul Stelei pînă la Supercupă
14 iunie - reunirea lotului
15-26 iunie - turneu de pregătire şi amicale în Austria
29 iunie - 9 iulie - turneu de pregătire şi amicale în Anglia
10 iulie - Supercupa cu Petrolul

Notă: Pe 16 sau 17 iulie, steliştii vor juca prima manşă a turului II preliminar al Champions League.

Programul Petrolului pînă la Supercupă
16 iunie - reunirea lotului
18 iunie - va începe un turneu de pregătire în Slovenia, iar astăzi se decide cîte zile va ţine. Ploieştenii nu au fixat exact ţintarul pregătirii, întrucît urmau să aştepte să vadă în ce tur vor juca în Europa League, totul depinzînd de cîştigarea Cupei.
10 iulie - Supercupa cu Steaua

Notă: pe 18 iulie, ploieştenii vor juca prima manşă a turului II preliminar al Europa League.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
gemminy55
gemminy55  •  03 Iunie 2013, 20:13
Postat de minosu pe 03 Iunie 2013, 17:29

cred ca galeria petrolului va domina galeria stelei

pai sa domine galeria petrolului pe galeria stelei dar,nu la numar de spectatori ci la incurajari in cintece diferite ,vom vedea dupa sau in timpul meciului care va fi mai civilizata ,in primul rind si apoi in coregrafie care e mai diversificata!succes ambelor galerii!si so tineti tot asa frumos ,iar celorlalte galerii le doresc sa ia exemplu dela voi si sa va depaseasca,daca vor putea[la cintece si coregrafii]

gemminy55
gemminy55  •  03 Iunie 2013, 20:06
Postat de minosu pe 03 Iunie 2013, 17:18

Sunt suporte al echipei SPORTUL STUDENTESC si doresc sa spun urmatorul lucru. m fost la toate echipele bucurestene pe stadion am fost la timisoara la finala de cupa ,am fost la Craiova pe ION OBLEMENCO ,LA GALATI,PLOIESTI,COSTANTA si la multe alte meciuri din div a multi ani fiecare galerie are farmecul ei ,atractia si nebunia sa .toate galeriile echipelor cu traditi pot realiza coregrafii de exceptii asta nu inseamna ca sunt unele mai bune ca altele

SI EU SUNT SUPORTER POLI TIMISOARA1 e adevarat ce spui! fiecare galerie are farmecul ei dar,totusi daca la una se cinta mai multe cintece e altfel,daca ascultati cintecele galeriei POLI cu siguranta vi se face pielea de gaina,si parca versurile iti dau fiori si iti merg la suflet,nu e mare lucru sa cinti e emotionant sa asculti versurile cintecului,cred ca TIMISOARA a avut si va avea mereu suporteri inegalabili la compus versuri si la coregrafii pe timpul jocului. as dori o intrecere super sportiva si foarte civilizata intre galerii si desigur sa ne duelam pe stadion prin cintece si incurajari sportive civilizate,prin asta ne aratam civilizatia si educatia,nu prin injuraturi si huiduieli.

martinez.fzr
martinez.fzr  •  03 Iunie 2013, 19:58

mor de nerabdare sa vad ce coregrafie ne mai pregateste Urgent Curier

Vezi toate comentariile (70)
Comentează