FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA

„Eroul” Mirko Pigliacelli, dezvăluire surprinzătoare după Supercupă » Ilie Dumitrescu, frapat: „În poartă senzațional, la declarații dator!”

Mirko Pigliacelli a apărat două penalty-uri în Supercupă +46   FOTO
Mirko Pigliacelli a apărat două penalty-uri în Supercupă

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 22:59 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 23:40

Mirko Pigliacelli (28 de ani), eroul Universității Craiova în Supercupa României, cu două penalty-uri apărate contra lui CFR Cluj, a surprins la flash-interviu. 

AICI, toate detaliile despre Supercupa României

Portarul a dezvăluit că la ședința de antrenament de vineri, când coechipierii săi au antrenat loviturile de departajare, el a mers la vestiar. Italianul susține clar și răspicat că penalty-urile nu se antrenează pentru portari, pentru că - afirmă el - totul se schimbă la meci, sub presiune.

Mirko Pigliacelli surprinde după Supercupă: „Penalty-urile nu se antrenează!” 

„Când a fluierat minutul 90 deja știam că vom câștiga, că va fi simplu la penalty-uri. Ieri am mers în vestiar, pentru mine nu se antrenează penalty-urile. E altceva cu suporterii, cu presiune, nu ai cum să antrenezi penalty-urile când ești portar. Așa cred eu, la fel am gândit și cu Honved și am apărat 3. Pentru mine nu are sens să aperi penalty-urile!

Am bătut și eu odată un penalty, m-am gândit la ceva și am făcut cu totul altceva! Nu ai ce să citești, te duci unde vrei, nu contează”, a declarat Pigliacelli la Look Sport. 

Prezent în studioul DigiSport, la „Fotbal Club”, Ilie Dumitrescu a fost uluit de spusele lui Pigliacelli, pe care l-a contrazis.

Ilie Dumitrescu: „Pigliacelli rămâne dator la declarații!”

„A fost senzațional în poartă, la declarații rămâne dator. Cum nu se antrenează penalty-urile? Eu am văzut antrenamentele lui Voinescu, era antrenor de portari. Păi lucra mult cu Duckadam la 11 metri, se lucrează chestia asta! Credeți că Sommer nu se antrenează pe așa ceva? 

O face foarte mult, sunt convins că există o persoană care analizează adversarul înainte de un joc decisiv, că există posibilitatea să ajungi la penalty-uri. Îți dă și lista, unde bate fiecare! E vorba de inspirație, de cum simte jucătorul, el a fost extrem de inspirat în această seară. 

Nu e un exemplu, cum să nu te antrenezi? El a fost magic în seara asta, da, dar trebuie antrenament!”, a spus Dumitrescu. 

Oltenii sărbătoresc câștigarea Supercupei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: GSP
FOTO: GSP
FOTO: GSP
FOTO: GSP
+42 FOTO

Cârțu, președintele celor de la CSU Craiova, după ce oltenii au cucerit Supercupa României

Citește mai multe știri despre Supercupă:

Sorin Cârțu ar da Supercupa la schimb: „Era mai avantajos pentru noi”

Șumudică a stat doar 1 minut la flash-interviu: „Totul a fost contra noastră!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  11 Iulie 2021, 16:50

Si ce mare specialist o fi Felie Dumitrescu? Mare jucator prin Mexic, un nimeni de antrenor. O mai avea magazinul de vechituri?

7kay
7kay  •  11 Iulie 2021, 14:33
Postat de george.br pe 11 Iulie 2021, 11:28

Si care ar fi explicatia ta la intrebarea "De ce toata presa este impotriva CSU"?

Oare ce echipă are cea mai mare medie de spectatori la stadion? Câte trofee a câștigat echipa lui Mititelu? Mititelu are echipa de aproape 20 de ani. Ce performanțe are? O retrogradare , o dezafiliere , o desființare ( atunci a pierdut suporteri) . Din câte îmi aduc aminte Mititelu a spus că acest oraș nu merită echipă în prima ligă, atunci a mutat echipa la Severin. S-au ați uitat?

george.br
george.br  •  11 Iulie 2021, 11:28
Postat de 7kay pe 11 Iulie 2021, 10:59

Toată presa din capitală este contra Craiovei. De când această echipă a început presa i-a găsit doar defecte. Comentatori , analiști ,prezentatori toți au numai reproșuri. Diferența dintre un meci transmis și comentat de Digi și același meci transmis de look este uriașă. Mă întreb unde sunt profesioniști? CSU este cel mai bine organizat club din România, iar acest lucru îl spun antrenori sau fotbaliști care au trecut pe la Craiova. Fotbaliști bulgari care au jucat aici au spus în presa din Bulgaria că nici măcar Ludogoreț nu se compara că organizare. Dar presa de la noi scoate in evidență doar lucruri negative

Si care ar fi explicatia ta la intrebarea "De ce toata presa este impotriva CSU"?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează