FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Supercupa României se joacă pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești » Varianta noii arene din Târgu Jiu a căzut în ultima clipă

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 17:28

Supercupa României dintre CFR Cluj și Viitorul, programată pe 6 iulie, se va disputa pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. 

Comitetul Executiv al FRF luase inițial în calcul ca Supercupa României să se dispute pe noul stadion din Târgu Jiu. Varianta a picat deoarece nu exista garanția că până la data meciului arena va obține toate avizele pentru a găzdui meciul. Astfel, meciul se va juca la Ploiești.

Supercupa României se va disputa în acest an între CFR Cluj, campioana României, și Viitorul lui Gheorghe Hagi, câștigătoarea Cupei României.

IMAGINI CU NOUL STADION DIN TÂRGU JIU

12.500 de locuri
este capacitatea stadionului din Tg. Jiu. Arena din Ploiești are 15.000 de locuri.

Citește și:

VIDEO + FOTO Reunire fără internaționali » Gabi Iancu a efectuat vizita medicală alături de noii săi colegi de la Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
200330753699692
Ioska Cotoz  •  14 Iunie 2019, 11:06

cel mai urat stadion construit in aceate timpuri. nu inteleg de ca sunt asa inalte stalpurile de sustinere a acoperisului.un stadion asa mic se putea face mai estetic nu are nimic care sa te atraga.

gazistu
gazistu  •  13 Iunie 2019, 19:47

Rusine autoritatilor din Tg Jiu ....stadion modern si nu sustineti echipa minerilor!!!

steaua.libera
steaua.libera  •  13 Iunie 2019, 18:25

Centrul orașului e demn de o comună. Nimic interesant, nimic de văzut. Cred că stadionul e cel mai cool loc din oraș

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close