FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - FCSB

Surpriză în lotul lui Nicolae Dică pentru meciul cu Hermannstadt » Pe cine a chemat de urgență

Robert Ion, primul din stânga
Robert Ion, primul din stânga

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 18:02

FCSB a plecat azi spre Sibiu, unde mâine va întâlni FC Hermannstadt în sferturile de finală ale Cupei României. Din lotul deplasat de Nicolae Dică face parte și un tânăr mijlocaș central.

Este vorba despre Robert Ion, care are 18 ani și a fost luat vara trecută de FCSB de la Academia de Fotbal Atletico Madrid, fosta Regal Sport.

Fotbalistul s-a antrenat o perioadă chiar la gigantul club spaniol, iar acum este unul dintre jucătorii de bază de la FCSB II, formație care joacă în Liga a 3-a.

FCSB o întâlnește pe Hermannstadt joi, de la ora 18:30, în direct la Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
mvradulescu
mvradulescu  •  27 Februarie 2018, 21:51

Mă întreb și eu ca omul : ratăm pregătirea naționalei pentru „campionatul mpndial” ? Păi dacă nu asta e motivația, pentru ce riscăm accidentarea jucătorilor celor 14 formații din prima ligă forțându-i să „joace” în condiții inumane ? Poate s-a luat decizia să fie redus numărul competitoarelor de la 14 la 8, de preferință doar cu jucători străini, care sunt deja liberi de contract prin Andorra, Vatican, Luxemburg, Gibraltar, eventual Kazahstan ! Nu aș marșa pe ideea că dl. Contra ar avea șanse să califice echipa la următoarele europene și în consecință federația ar putea pune accentul pe „fotbalul de sală” ... Poate știu ei ceva, ce nu a „răsuflat încă în presă” ... ANM anunță caniculă infernală în a dua jumătate a lui Cuptor, așadar, putem da startul competiției următoare atunci, ca să știm o socoteală !!! Ar crește șansele FC (?!?) Sibiu la un titlu câștigat cu multă dăruire și efort ...

stonewall
stonewall  •  27 Februarie 2018, 21:17
Postat de randoom.__ pe 27 Februarie 2018, 20:15

tu intrebi,tu raspunzi,*** ***. ha ha ha

Ce face un play-out din oameni :)))))))

randoom.__
randoom.__  •  27 Februarie 2018, 20:15
Postat de sallahaydin pe 27 Februarie 2018, 19:55

Păi, asta e titular demult pe linia de fund !!

tu intrebi,tu raspunzi,*** ***. ha ha ha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează