FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - ASTRA 3-4

U CLUJ - ASTRA // VIDEO Thriller de Halloween: Astra revine de la 0-3 cu U Cluj și e în sferturi în Cupa României! Arbitrul Mladinovici, prestație lamentabilă

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 22:19

Astra a întors incredibil și s-a calificat în sferturile Cupei României, după prelungiri, 3-4 cu U Cluj. În minutul 8 era 3-0 pentru gazde!

Dornici de meciurile cu miză după ani lungi de pribegie în ligile inferioare, fanii "șepcilor roșii" au sperat la o surpriză a favoriților în fața fostei campioane. Și au avut ce vedea, după un meci nebun, în care calificarea a fost scăpată din mână în mod uluitor!

FiestA timpurie

"Studenții" păreau să fi rezolvat soarta calificării după doar 8 minute. Curajoși și letali încă din prima secundă, elevii "interimarului" Cojocaru au lăsat în genunchi efectivul de bază al lui Mulțescu. Reușita lui Tavi Abrudan (2) și "dubla" lui Carol Taub (5, 8) au transformat arena într-un vulcan de emoții alb-negru, promițând încă o seară de groază pentru gruparea oaspete. Una care avea să se contureze până la urmă pentru gazde!

Primul semnal a fost penalty-ul transformat de Llullaku după un henț inexistent la Abdrudan (14). Copleșită parcă de situația nesperată din debutul primei reprize, Universitatea a cedat pe rând, primind goluri, accidentări - căpitanul Florescu - și eliminări - Abrudan.

De la extaz la coșmar

În prelungiri s-a intrat cu 3-3. Viclean, cu sete de gol, Alibec s-a zbătut tot meciul, roadele fiind culese în ultimele minute ale partidei, atunci când a "scos" al doilea galben pentru Abrudan, și la centrarea decisivă. Autogol Sepsi, calificare Astra!
Ascuns sub glugă, ferindu-se parcă de apostrofările dure din tribună, Mircea Cojocaru a devenit eroul negativ al unei povești memorabile, cu un sfârșit halucinant în istoria "studenților". 

Meci făcut praf de brigadă

"Centralul" Mladinovici a avut o contribuție însemnată la "remontada" giurgiuveană. A dat penalty gratuit în minutul 12, când mingea l-a lovit în șold pe Abrudan. Apoi, tușierul Tunyogi nu a văzut, la 3-3, un henț evident făcut de Cestor la limita careului.

"Am luat galben la acel penalty care nu a existat! L-am luat apoi pe al doilea, care a decis soarta meciului" 
Octavian Abrudan, fundaș U Cluj

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
2062987317304056
Marcel Cluj  •  01 Noiembrie 2018, 11:09

Arbitri sa scoata de pe harta echipele ce aduc spectatori Cluj, Timisoara , Arad , Constanta , Brasov si sa promoveze comunele din jurul Bucurestiului Voluntari, Snagov, Clinceni, Chiajna, Snagov cu 100 de spectatori !!! Sponsorii vor pleca si ei de la aceste echipe si vor ramane doar oerii, teparii si jucatorii la pariuri care sa bage bani in fotbal ...pentru ca ii scot inzecit si spalati ! !!!

eugenpan_albalbastru76
eugenpan_albalbastru76  •  01 Noiembrie 2018, 08:03

va pierde la masa verde.regulamentul este clar

alskar
alskar  •  01 Noiembrie 2018, 05:28
Postat de Muzzi Ciprian pe 01 Noiembrie 2018, 05:20

nu stiu daca e chiar asa, eu auzisem ca se face a 4-a doar daca ai epuizat primele 3 in cele 90 minute regulamentare!

pagina 145: static-3eb8.kxcdn.com/documents/662/065106_170818_LotG_18_19_EN_SinglePage_150dpi_Korr.pdf

Vezi toate comentariile (8)
Comentează