CUPA ROMANIEI  ·  HERMANNSTADT - FCSB, MÂINE, 18:30, LIVETEXT PE GSP.RO

Ultimele detalii de la Sibiu înaintea de Hermannstadt - FCSB! Ce măsuri se vor lua mâine dimineață

Marti, 27 Februarie 2018

Președintele celor de la Hermannstadt, Teodor Birț, a vorbit despre partida dintre echipa sa și FCSB din sferturile de finală ale Cupei României. Oficialul sibienilor îi asigură pe cei de la FCSB că gazonul se va prezenta în condiții bune de joc. 

"Terenul va fi curățat mâine, în jurul orei 9, tocmai ca să nu înghețe. Se va juca în condiții de iarnă, dar terenul va fi practicabil. Se va putea juca fotbal pe el. Avem și mingi roșii, azi le-am primit. Nu știu dacă avem un avantaj, diferența de valoare e clară.

FCSB are un palmares incredibil, dar noi avem elanul și dorința de a demonstra că merităm să fim în Liga 1 în sezonul viitor. Jucăm pe același teren, nu e un avantaj pentru nimeni. Stadionul o să fie plin, sibienii sunt dornici să vadă fotbal. Toată lumea din Sibiu așteaptă meciul, în jur de 8000 de spectatori vor fi.

Acum nu avem instalație de încălzire, în vară este prioritatea noastră, pentru că avem nevoie la Liga 1. În maximum 2 ani stadionul va arăta cu totul altfel", a zis Teodor Birț, președintele celor de la Hermannstadt, pentru TV Digi Sport. Miniștri surpriză în Guvernul Orban. Rareş Bogdan şi Raluca Turcan rămân pe dinafară

Libertatea

Comentarii (8)

Vali Andronie  •  28 Februarie 2018, 15:12

Joaca si Klaus Verner J..... ,,,,

ray51  •  28 Februarie 2018, 10:11

Regulament nesabuit. Factori decizionali slab pregatiti si habarnamisti. Vezi in Anglia: la Bristol temperatura a fost sub 0 grade si partida Bristol vs Wigan nu s-a desfasurat. Pericol pentru integritatea jucatorilor. Cine e mai uman???

corectu  •  28 Februarie 2018, 07:43

Daca nu au instalatie de incalzire,e clar cum va arata terenul de joc.

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
17:30 Baschet M

Dinamo - U BT Cluj-Napoca

Digi 3
Program TV complet

Liga 1