FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Un fost fotbalist celebru din Liga 1 și-a "îngropat" echipa » Poate pierde la "masa verde", după ce a câștigat pe teren cu 9-0!

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 16:53

ACS Comuna Recea s-a impus cu 9-0 în meciul disputat contra formației Metalurgistul Cugir, în turul al treilea al Cupei României, însă riscă să piardă calificarea la masa verde.

Recea este antrenată de fostul fotbalist al Craiovei, al lui Dinamo și al Timișoarei, Romulus Buia, mijlocaș alintat pe vremuri "Figo din Banat". 

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a dorit să efectueze  în minutul 77 al partidei cea de-a patra schimbare. Până anul acesta, în fazele Cupei în care erau implicate doar echipe de la Liga a 3-a în jos, era permisă și a 4-a schimbare, însă din acest sezon regulamentul s-a schimbat. 

Buia a făcut schimbarea suplimentară după ce brigada de arbitri, în necunoștință de cauză, l-a asigurat că nu va avea probleme în cazul în care va face modificarea, așa că Recea riscă să piardă acum meciul cu 3-0 la masa verde, deși s-a impus cu 9-0.

Conform unui comunicat publicat pe site-ul Federației, Comisia Centrală a Arbitrilor s-a autosesizat, iar cei trei arbitri, centralul Rareș Moca și asistenții Iulian Szekely și Dănuț Vasile Costea, au fost opriți de la delegări până când Comisia de Disciplină va oferi un verdict în cazul acestei partide.

Meciurile din turul al treilea al Cupei României s-au disputat pe 13 și pe 14 septembrie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ray51
ray51  •  28 Septembrie 2016, 09:39

Daca arbitrul a validat schimbarea... Cand agentul imi face semn sa opresc pe interzis, eu ce sa fac? Eu as valida scorul de pana in momentul celei de-a patra schimbari.

116617882121701
Mihnea Ilie  •  16 Septembrie 2016, 07:43

Ziaristi de coada vacii pripasiti in Bucuresti....,,celebru,,este superlativul absolut...Pele a fost celebru...Maradona ..Hagi....nu Buia,papagalilor!

para.para
para.para  •  15 Septembrie 2016, 20:17

"Un fost fotbalist celebru din Liga 1..." - Adevarul e ca numai romanika e capabila sa dea lumii "fosti fotbalisti celebrii", castigatori de UCL, castigatori de cupe mondiale. Sunteti tari ba.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close