FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - RAPID AZI, DE LA 21:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Un nou rateu? » Dinamo - Rapid se dispută cu acoperişul tras

SUPORTERII CARE VOR FI PE NAŢIONAL ARENA VOR FI PROTEJAŢI DE PLOAIE
SUPORTERII CARE VOR FI PE NAŢIONAL ARENA VOR FI PROTEJAŢI DE PLOAIE

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 23 mai 2012 10:46

Fanii care vor veni diseară la finala Cupei României nu vor avea probleme cu ploaia. Organizatorii evenimentului au decis ca acoperişul stadionului să fie închis la ora meciului din cauza prognozei meteo.

Va fi al 3-lea meci care se va juca pe Naţional Arena cu acoperişul tras. Steaua - Rapid şi Steaua - Dinamo au fost precedentele meciuri s-au jucat cu acoperişul tras, dar ultimul a fost un eşec total. Chiar dacă teoretic nu ar fi trebuit să curga nici o picătură de apă, acoperişul a cedat.

Precipitaţii abundente la ora meciului
De ieri, la prînz, a intrat în vigoare "Codul galben" de ploaie şi vînt puternic, iar meteorologii anunţă precipitaţii abundente la ora partidei şi o temperatură de 12-14 grade Celsius!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
dreamer123
dreamer123  •  23 Mai 2012, 15:58

la noi ca nicaieri

vvalyy
vvalyy  •  23 Mai 2012, 13:35

acum trebuie tinut inchis si folosit dak cedeaza asa e in garantie nu se mai plateste nimik.Ar trebui folosit indiferent ca e meci sau nu asa dak cedeaza altul sa plateasca nemtii ca e firma lor

kromophobia
kromophobia  •  23 Mai 2012, 12:13
Postat de razvanradu pe 23 Mai 2012, 11:17

La meciul Steaua - Dinamo am stat pe ultimele randuri de la tribuna si cand batea vantul si ploua am simtit cateva picaturi care intrau prin spatiul gol din lateral(normal de altfel). O mai fi picurat in unele locuri cate putin dar nu mai scrieti articole doar de dragul de a comenta orice si de a pune orice intr-o lumina proasta. Avem si noi in Bucuresti un stadion adevarat si voi trebuie imediat sa inventati cate ceva. Poate daca ati scrie mai putin ar fi mai bine ca prea deveniti cancan 2.

La peluza II,intre nivelul 2 si 3 era multa apa,pe acolo ploua:)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează