FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UNIREA ALBA IULIA - FCSB, AZI, 21:30, DIGI 1, TELEKOM 1, LOOK

UNIREA ALBA IULIA - FCSB // Nicolae Dică trimite un prim "11" experimental » Numele-surpriză care vor juca în meciul din Cupa României

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 11:10

FCSB debutează astăzi în Cupa României, contra divizionarei de Liga a 3-a, Unirea Alba Iulia, meci care se va juca la Zlatna. Nicolae Dică va trimite în teren jucătorii care au prins minute puține în Liga 1. 

  • Unirea Alba Iulia - FCSB este astăzi, de la 21:30, liveTEXT cu video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Chiar dacă FCSB a fost eliminată din Europa, iar ritmul meciurilor e unul mult mai lejer faţă de cel din sezonul trecut, Dică nu va folosi prea mulţi dintre jucătorii de bază la partida de azi, cu Unirea Alba Iulia.

Foarte probabil, va miza pe nume precum Jakolis, Benzar, Moruţan, Zlatinski, care au evoluat puţin în ultima perioadă. Duminică, în Liga 1, FCSB va disputa meciul din etapa a 10-a, la Tg. Mureş, împotriva lui FC Hermannstadt.

Echipa probabilă în meciul de Cupă: A. Vlad - Jakolis, Planici, J. Morais, Stan - Zlatinski, Filip - M. Roman, D. Benzar, Moruţan - Rusescu

Vezi și: Informație înfiorătoare pentru formația lui Gigi Becali » O depășește chiar și Rapid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  27 Septembrie 2018, 15:33

Intradevar,...o stire importanta. Altii, in Cupa nu au mai procedat la fel

Vezi toate comentariile (1)
Comentează