FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASA 0-1

Unul dintre steliștii din Supercupă a fost făcut praf: "Stă practic pe teren. Ce caută la Steaua?!"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2015 09:28

Sulley Muniru a fost titular în meciul pierdut de Steaua în Supercupa României în fața vicecampioanei ASA, scor 0-1. Mijlocașul a fost aspru criticat de Gabi Balint.

"Ce caută Muniru în mijlocul Stelei? Eu nu am înţeles treaba asta. L-am văzut în două meciuri amicale şi în această partidă. Este un jucător care practic stă pe teren. Face doi paşi dreapta, doi paşi stînga.

Nu mai spun că mingea o ia şi o dă doi metri lateral, atît. Ăsta-i jucătorul de care avea nevoie Steaua?!", a declarat Balint la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
whiteredarad
whiteredarad  •  10 Iulie 2015, 10:45

O fi fost dl Balint mare jucator,o fi si un antrenor important,dar in privinta lui Muniru se inseala. Baiatul a jucat la inchidere,a facut-o chiar bine. Nu l-am auzit de loc luindu-se de Bourceanu ( de exemplu),care pasa doar lateral si inapoi.Prin aceasta luare de pozitie,Dl Balint ne explica de e este un antrenor ,cu stagii lungi,pe tusa. Muniru ,chiar joaca fotbal,iar ,la mijloc ,la Steaua,deocamdata este singurul. Mai bine ne explica "viziunea" lui Radoi de a juca concomitent,pe final cu Gradinaru si Mihalcea,deocamdata "viitori fotbalisti", si nu l-a schimbat pe Tudorie ,foarte apatic.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  10 Iulie 2015, 02:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

823090347727657
Ro Dana  •  09 Iulie 2015, 22:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează