FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Urmează de la 18:00: publicul împotriva banilor publici » "Echipa suporterilor timișoreni întâlnește o prim-divizionară, exact pe aceea înființată și finanțată din banii lor"

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 10:55

Cupa României chiar e competiția surprizelor! Nici nu mai e vorba despre rezultate, "16"-imile conțin un meci în care surpriza vine din afiș: ASU Politehnica Timișoara - ACS Poli Timișoara.

Bilele extrase la Federație s-au distrat cu jucăria primarului Robu, banilor publici le-au opus tocmai publicul!

Edilul a înființat în 2012 ACS prin preluarea clubului Recaș, din Liga a doua. Primăria a creat și a hrănit formația de-a lungul acestor cinci ani. Injecțiile cu bani din bugetul local s-au oprit la intervenția Curții de Conturi, care a cerut și restituirea a 35 de milioane de lei care fuseseră acordați cluburilor sportive din oraș. În jur de 5 milioane de euro din total au ajuns la ACS Poli.

Suporterii, publicul din Timișoara, n-au adoptat Recașul și au fondat ASU Politehnica. Formația a promovat din "Județeană" în "B". Fără susținere de la primărie și fără vreun finanțator capabil să umfle măcar un pic bugetul, probabil n-o să urce niciodată în prima ligă.

Echipa suporterilor timișoreni are, totuși, ocazia să întâlnească azi o prim-divizionară, exact pe aceea înființată și finanțată din banii lor! Cine o să se califice în "optimi"? Galeria lui Poli sau primarul Robu?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
cneius
cneius  •  25 Octombrie 2017, 14:11

Va fi un meci fain ! Cind se va striga in tribune: "Poli, Poli" ambele echipe se vor simti incurajate...

983732924972315
Soos Vilmos  •  25 Octombrie 2017, 13:45
Postat de auge pe 25 Octombrie 2017, 13:29

ACS-Recas nu va fi in veci Politehnica Timisoara. Pentru toti cei care stiu : Poli este numai una -ASU Politenica Timisoara. Restul sunt facaturi ale pesedistilor care incearca sa invadeze Timisul. Ajunge cu impostorii !

Pentru auge si ccp3 ( sper ca nu e vorba de numarul de neuroni din dotare ), poate le spuneti si cititorilor care nu cunosc situatia *** ( cunoscut propagandist rus) *** *** ale asa zisilor suporteri . Cit despre bani, mai incet cu autofinantarea , ca doar consiliul judetean ( adica psd )nu va da bani de pomana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

auge
auge  •  25 Octombrie 2017, 13:29

ACS-Recas nu va fi in veci Politehnica Timisoara. Pentru toti cei care stiu : Poli este numai una -ASU Politenica Timisoara. Restul sunt facaturi ale pesedistilor care incearca sa invadeze Timisul. Ajunge cu impostorii !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează