FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  16-IMI CUPA ROMÂNIEI

UTA ARAD - DINAMO // Florin Prunea, nemulțumit după tragerea la sorți a 16-imilor Cupei: „UTA e una dintre echipele bune” + ce spune Gyuszi Balint, antrenorul arădenilor

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2019 12:40

Azi, la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorți pentru 16-imile Cupei României. Dinamo se va duela cu UTA, la Arad, iar Florin Prunea, președintele „câinilor”, a spus că echipa din Liga 2 e un adversar dificil.

„Din punctul meu de vedere, e o tragere nefavorabilă. Se va juca în condiții speciale. UTA Arad are 5 din 6 victorii cred. E una dintre echipele bune din Liga 2. Va fi o deplasare lungă. Chiar dacă jucăm cu o echipă din Liga 1, din Liga 2 sau Liga 3, tratăm meciul la fel. Cupa României este un obiectiv important pentru noi”, a declarat Florin Prunea la Pro X.

În Liga 2, după 5 etape, UTA are 4 victorii și o înfrângere, fiind pe locul 4. În Liga 1, Dinamo este pe locul 9, cu 9 puncte în 8 etape.

„Nu dați UTA ca victimă sigură!” 

Gyuszi Balint, antrenorul celor de la UTA, a reacționat după tragerea la sorți.

„Am spus-o dinainte că ne dorim un adversar puternic, o echipă tare și asta am primit. Dinamo rămâne Dinamo, chiar dacă nu e acolo unde istoria o cere. Dușan și-a pus rapid amprenta asupra echipei, se simte aportul lui. Va fi un meci frumos, între două echipe de tradiție. E clar ca Dinamo e favorită prin prisma eșalonului în care joacă, a experienței, dar nu dați UTA ca victimă sigură. 

Mai sunt însă destule zile până la acest meci, iar eu îmi concentrez atenția spre campionat, unde ne așteaptă meciuri grele. Îmi doresc ca oamenii din conducere să găsească o soluție pentru ca acest meci să se dispute la Arad. Acest oraș merită un astfel de meci. Sperăm că se vor face eforturile necesare ca acest lucru să fie posibil”, a declarat Gyuszi Balint pentru GSP.RO. 

...despre noul stadion: „Lucrările sunt accelerate. Mai sunt mici lucruri de pus la punct. Gazonul și câteva lucrări la interior, la nivelul vestiarelor. Probabil că în luna aprilie a anului viitor vom putea juca pe stadionul nostru. Acest eveniment se va corela și cu împlinirea a 75 de ani de UTA și am înțeles ca se pregătește un meci special, un spectacol pentru suporterii noștri".

Vezi AICI tabloul complet al 16-imilor Cupei României

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Septembrie 2019, 06:56

Da, FC D 1948 SA a avut ghinion. A dat peste o echipă de valoarea ei, pe care o vor întâlni și la anu`. La matineu...

dvd1
dvd1  •  13 Septembrie 2019, 02:49
Postat de lapusneanul pe 12 Septembrie 2019, 14:56

prostea, bag-o si pe aia cu retrogradarea..:)

prostea e cine zice. Sa nu mai comentezi niciodata la ce scriu, nu am nevoie de comentariile tale de prostea. Si da, Dinamo e foarte aproape de retrogradare

kordell
kordell  •  12 Septembrie 2019, 16:13

Si unde se joaca , pe Arena Vagonul :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează