FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - VIITORUL 2-3

Vasile Miriuță face un pariu nebunesc: „Îmi dau casa din Budapesta” + Reacția șefului ANAD: „Etapa viitoare îi fac control doping”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 22:34

Vasile Miriuță, antrenorul lui Hermannstadt, a vorbit despre înfrângerea echipei sale împotriva Viitorulului, scor 2-3, în sferturile de finală ale Cupei României.

„Am încercat să joc cu 4 fundași, dar mi s-a dovedit că nu pot așa. N-am făcut un meci strălucit. Am avut multe probleme. La pauză s-a schimbat jocul, dar am greșit pe final. Le spun de 20 de ori să joace minge lungă pe fund, că nici Sergio Ramos, nici Costacurta nu trage mingea cu călcâiul acolo. Dacă mergeam în prelungiri se putea întâmpla orice, că eram bine și fizic și psihic”, a declarat Miriuță la TV Telekom Sport.

Miriuță are speranțe pentru modernizarea stadionului de la Sibiu și face un pariu nebunesc: „Sperăm să fie gata stadionul, că suntem singura echipă care joacă meciurile de acasă în deplasare tot anul. Dacă cineva îmi spune că mai e cineva într-o asemenea situație îi dau casa mea din Budapesta. Acum avem cartierul general la Pitești, n-avem ce face. Vom sta la hotel și ne vom antrena 3 zile pe săptămână la Pitești. După noi vin 10 suporteri care ne așteaptă la o benzinărie să le mulțumim. Mi-ar plăcea și mie să joc la Mediaș, că am avea 2-3000 de suporteri. E foarte greu fără ei”.

Cristi Balaj, director Agenției Naționale Antidoping, a oferit o reacție savuroasă după declarațiile lui Miriuță: „Era cam agitat. Cred că etapa viitoare îi fac lui control doping. Nu l-am văzut niciodată așa. Nu știu dacă respectiva casă nu e pe numele soției sale. Acasă nu hotărăște el din ce știu eu”.

„Gică Hagi e cel mai bun antrenor din România la ora actuală. N-am cum să mă supăr pe Gică pentru că m-a îmbrățișat, pot fi supărat pe jucători” Vasile Miriuță

Arena lui Hermannstadt din Sibiu trebuia să fie gata în septembrie 2018, apoi termenul a fost prelungit până în octombrie 2018, iar acum se preconizează că în martie 2019 s-ar finaliza lucrările. 17 milioane de euro s-au investit în noul stadion, care ar trebui să aibă 19.000 de locuri.

Citește și:

Declarația serii vine de la Eric: „Sunt brazilIan, am curul mare, nu am ce face”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
para.para
para.para  •  27 Februarie 2019, 10:46

Miriuta da-mi casa din Budapesta. Tu chiar daca joci meciurile de acasa in deplasare, macar ai "casa" unde in curant o sa te intorci sa-ti joci meciurile de acasa. Cunosc o echipa din liga 1 care isi joaca de vreo 4 ani meciurile de acasa in deplasare, dar aia nu are deloc casa, joaca pe unde apuca si mai e si promovata zilnic de-o hartie de impachetat peste.

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  27 Februarie 2019, 10:28

Da-ti foc la pasaport ungure, daca vrei sa ne impresionezi

geogeo
geogeo  •  27 Februarie 2019, 10:22
Postat de margelatu49 pe 27 Februarie 2019, 09:42

Vad ca Balaj asta nu se dezminte, dupa ce am aflat chiar de la el ca paria cand inca era in activitate..., acum vad ca ori îi cam place spritul, ori “fumase” ceva!!! La ce poti sa te gandesti cand vezi o astfel de declaratie de la Presedintele AntiDoping...

A facut o gluma. Balaj si Miriuta sunt amandoi din Baia Mare, probabil se cunosc foarte bine, poate ca sunt chiar prieteni

Vezi toate comentariile (18)
Comentează