FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - FC VASLUI, MIERCURI, 21:30, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vasluienii vor să strice sărbătoarea din Giuleşti: "Este cel mai important meci din sezon. Vrem Cupa"

Adailton, atacant FC Vaslui
Adailton, atacant FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 20:54

După înfrîngerea suferită în faţa celor de la Voinţa Sibiu, cu 3-0, elevii lui Augusto Ignacio îşi doresc să-şi spele ruşinea în partida retur din semifinalele Cupei României, din deplasare, cu Rapid. În tur, giuleştenii s-au impus cu 1-0.

"Este cel mai important meci din acest sezon. Pentru noi este foarte greu să ajungem pe primul loc în campionat, iar Cupa reprezintă obiectivul nostru prncipal. Rapid este echipa bună şi a demonstrat-o în meciul de la Cluj.  Sînt într-un moment foarte bun, au multă încredere, dar echipa noastră are calităţi şi forţă de grup şi cred că putem să cîştigăm partida", a declarat Adailton, atacantul celor de la FC Vaslui, pentru DolceSport.

Jucătorul vasluienilor a mărturisit că este mulţumit că în tribunele din Giuleşti se vor afla doar femei şi copii, menţionînd că lipsa spectatorilor nu va influenţa soarta partidei.

"Pentru noi va fi un pic mai bine. Cînd stadionul e plin, atmosfera este mai bună, dar asta nu schimbă cu mult ceea ce se va întîmpla pe teren", a adăugat Adailton.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (13)
wollt
wollt  •  15 Aprilie 2012, 06:29

█████████████████████████████████████████████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ░░╦░░.╦░░..╔═╗░░░º░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░║░░.║░░.║.░.║░░.║░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░╠═══╣░░.╠══╣░░.║░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░║░░.║░░║░░║░░║░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░╩░░.╩░░╩░░╩░░╩░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░╔══╗░░.º░░╔══╗░░.º░░.╦░░.╦░░╦░░░.╔══╗░░░ ░║░░░░.║░░║░░║░..║░░║░░.║░░║░░░.║░░░░░ ░╚══╗░░║░░╠══╣░░║░░║░░.║░░║░░░.╠══╣░░░ ░░░.║░░║░░║░░║.░.║░░║░░.║░░║░░░.║░░░░░ ░╚══╝░░╩░░╚══╝░░╩░░╚═══╝░░╚══╝░╚══╝░░░ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ███████████████████████████████████████████

wollt
wollt  •  15 Aprilie 2012, 06:00

█████████████████████████████ █░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█ █░░╔═══╗░░░╔═══╗░░╔══╗░░..█ █░░║░░░░░░║░░░░░║░░║░░█ █░░║░░░░░░╠═╣░░░..╠══╣░░..█ █░░║░░░░░░║░░░░░║░░║░░█ █░░╚═══╝░░░╩░░░░░╩░░╚░░█ █░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█ █████████████████████████████

wollt
wollt  •  15 Aprilie 2012, 05:40

╔.╗░.═╦═░.╔═░╔═╗░╦░╦░╔═╗░ ╚╗░░.║░░╠═░╠═╣░║░║░╠═╣░ ╚╝.░░║░░╚═░║░║░╚═╝░║░║░ ░░░░░░░░░░░

Vezi toate comentariile (13)
Comentează