FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BIHOR - U CLUJ 1-1, 5-6 (D.P.)

Victorie în casa lui Neşu » U Cluj a avut nevoie de penalty-uri pentru a trece de FC Bihor

Boutadjine a marcat și din acțiune și din lovitură de departajare
Boutadjine a marcat și din acțiune și din lovitură de departajare

Articol de - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 23:12

U Cluj s-a calificat mai departe în Cupa României, după ce a învins la penaltyuri pe FC Bihor, echipă din oraşul natal al actualului analist al "şepcilor roşii".

George Ogăraru n-a reuşit nici de data aceasta să spargă gheaţa! La capătul celor 90 de minute scorul a fost 1-1, după ce gazdele au egalat cu 8 minute înainte de final. În prelungiri nu s-a întîmplat nimic interesant şi partida s-a decis la loviturile de departajare, unde Sorian a ratat şi a trimis-o pe U Cluj în "optimile" Cupei României.

La partidă a fost prezent şi Mihăiţă Neşu, cel care a fost adus de George Ogăraru la U Cluj, unde ocupă funcţia de analist video. Înainte de fluierul de start, Neşu a intrat pe gazon şi a fost aplaudat de toţi spectatorii. Fostul internaţional român e originar din Oradea.

Pentru clujeni urmează derby-ul local cu CFR Cluj, meci programat luni, în Gruia.

FC Bihor - U Cluj 1-1, 5-6 (d.p.)
Au marcat: Sorian (82) / Boutadjine (57)
Au marcat la penaltyuri: Dobrescu, Letan, Lukacs, Fl. Lazăr / Boutadjine, Ciupe, Lungu, Ceppelini, Muşat. A ratat la penalty: Sorian.

FC Bihor: Bordea - Mihuţ (Lupu, 65), Pascariu, Fl. Lazăr, Letan - C. Străuţ (Luduşan, 82), M.Stancu - Fl. Pop, Speroni (Dobrescu, 68), Sorian - R. Lukacs. Antrenor: Alexandru Pelici.

U Cluj: Panagopoulos - Ciupe, Neag (Skvorc, 113), Ninu, Muşat - Bucşa, A. Lungu - Fl. Achim, Stojanovici (Mengolo, 46), Paulo Martins (Ceppelini, 90) - Boutadjine. Antrenor: George Ogăraru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
v1ad
v1ad  •  26 Septembrie 2014, 16:16
Postat de rizocel pe 26 Septembrie 2014, 11:15

ce titluri de sclavi!nesu e de cateva zile si deja e "casa" lui?am impresia ca la ghesepe se fac angajari pe baza de IQ sub 80,sau doar sclavi care scriu ce le dicteaza altii.

citeste textul, boule. "Înainte de fluierul de start, Neşu a intrat pe gazon şi a fost aplaudat de toţi spectatorii. Fostul internaţional român e originar din Oradea." Am fost la meci. Foarte jenant U Cluj. Sa te calareasca ultimul loc din B e destul de grav

blatistu49
blatistu49  •  26 Septembrie 2014, 12:48

cit e acest ne m e r n ic de Busca va fi U S L U G I la MITICI in poz caprei jucatorii clujeni au fost datii laoparte vezi Abrudan Silagyi Kovacs si promovaci mitici care executa comenzile

rizocel
rizocel  •  26 Septembrie 2014, 11:15

ce titluri de sclavi!nesu e de cateva zile si deja e "casa" lui?am impresia ca la ghesepe se fac angajari pe baza de IQ sub 80,sau doar sclavi care scriu ce le dicteaza altii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează