FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 3-0

VIDEO Cristi Pustai își critică elevii, după eșecul cu Rapid: „Am avut multe ocazii, dar am primit 3 goluri”

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 20:26

Cristi Pustai, antrenorul Dunării Călărași, s-a arătat dezamăgit de echipa sa în meciul pierdut în Turul 4 din Cupa României în fața Rapidului, scor 0-3.

„Speram la mai mult. Într-adevăr am folosit doar un jucător din echipa care a câștigat sâmbătă la Snagov. A fost un meci în care am avut multe ocazii, dar am primit 3 goluri. Moise a scăpat de vreo trei ori cu portaru, am ratat mult. E dureros, mai ales că a fost o diferență mare de scor.  

A fost o atmosferă frumoasă, cu o galerie frumoasă. Cea mai frumoasă galerie din țară. Am vorbit cu Pancu. Mă bucur că a îmbrățișat meseria de antrenor și sper să aibă rezultate”, a declarat Cristi Pustai.

Pustai a vorbit și despre situația din Liga 2: „Nu cred că putem spune că Turris s-a desprins în Liga 2. E foarte echilibrată Liga 2. Nu putem vorbi despre o favorită. Sunt cel puțin 10 echipe care arată destul de bine”.

Citește și:

CUPA ROMÂNIEI / Joi, de la ora 12:00, e tragerea la sorți a șaisprezecimilor! Ar putea avea loc un duel-șoc între CS Universitatea și FC U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  11 Septembrie 2019, 22:33

Profesorul Pustai este un antrenor care ar fi omul potrivit la U. Sper sa il vad pe banca studentilor intr-o buna zi. Respect Cristi Pustai!

2177161549205487
Daniel Buriu  •  11 Septembrie 2019, 21:35

Rapid, Iubire Fara Sfarsit!!!!!! Hai Rapiduletul din Giulesti!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează