FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

VIDEO Discurs inedit în vestiarul celor de la Popești-Leordeni, echipă din Liga 3: „Dacă văd pe vreunul supărat, îl dau afară!”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 17:17

SC Popești-Leordeni s-a calificat în turul IV al Cupei României, iar antrenorul Sorin Colceag (47 de ani), fostul portar al lui Dinamo, le-a ținut un discurs intens elevilor săi. 

Popeștiul a învins-o la penalty-uri pe vecina de județ, CS Afumați, după ce fluierul de final al timpului regulamentar a închis tabela la scorul de 1-1. 

5-4 pentru Popești a fost la loviturile de departajare, iar antrenorul ilfovenilor le-a transmis clar jucătorilor cât de mândru este de ei. 

„Aveți toate meritele, vă felicit din tot sufletul meu! Continuați tot așa, nu dați înapoi. V-au arătat toate meciurile astea cât de mult puteți. De aici încolo trebuie doar să credem în noi și să mergem mai departe, că nu sunt alții mai buni decât voi niciodată. Credeți în voi și în cel de lângă voi, pentru că împreună putem să facem o echipă extraordinară. Dacă văd pe cineva supărat, vă jur că vă reziliez contractul și plecați!” - Sorin Colceag

Sorin Colceag a sosit în această vară la Popești-Leordeni, după aventura de la Zimbru Chișinău, din Moldova (DETALII AICI).

În următoarea fază competițională, Popeștiul s-ar putea duela cu echipe precum CSA Steaua, Rapid București, FC U Craiova sau alte echipe importante din Liga 2 ce vor intra în competiție.

La Popești-Leordeni joacă și Cristian Onțel (21 de ani), fosta speranță din atacul FCSB-ului. 

Vezi AICI toate rezultatele din Cupa României

VEZI ȘI:

CSA STEAUA - CS BALOTEȘTI 4-0 // Steaua și-a luat avânt după succesul din Cupă » Iulian Miu: „Facem față cu brio FCSB-ului!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează