FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC U CRAIOVA

VIDEO+FOTO FC U Craiova a câștigat și Cupa României, faza pe Dolj + Apariție-ȘOC a lui Mititelu după operație

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 17:46

FC U Craiova 1948 a câștigat Cupa României faza pe Dolj după ce a învins-o pe ACS Jiul Podari, scor 5-0, pe terenul de la Ișalnița.

Stadionul a fost plin cu suporterii alb-albaștrilor, majoritatea din Peluza Sud '97, care au făcut spectacol cu torțe și fumigene. La final, jucătorii și spectatorii au sărbătorit împreună al doilea trofeu din actuala eră a oltenilor.

"Ne vom întoarce într-o zi. Ne vom întoarce neapărat. Vor fi apusuri aurii. Cum au mai fost când am plecat", a fost mesajul afișat de ultrașii olteni, reprezentând câteva versuri din poezia "Ne vom întoarce într-o zi" scrisă de Radu Gyr.

VIDEO // Premierea alb-albaștrilor pe teren: 

Sărbătoare după event

După meci, jucătorii au fost invitați la petrecere pentru a sărbători promovarea în Liga a 3-a și câștigarea Cupei României faza pe Dolj, ceea ce le permite craiovenilor să joace anul viitor în competiția națională. Petrecerea de la restaurant a ținut câteva ore, timp în care jucătorii și oficialii clubului au cântat imnurile echipei.

VIDEO // Fotbaliștii FC U Craiova 1948 cântă "Oltenia eterna Terra Nova"

Mititelu, apariție-șoc!

La banchet a fost prezent și finanțatorul Adrian Mititelu, care a ținut un discurs. Finanțatorul oltean a slăbit peste 45 de kilograme după operația suferită în urmă cu șase luni pentru micșorarea stomacului.

"Am și eu un mesaj special pentru Liviu Dragnea, președintele PSD și șeful României. Domnule Liviu Dragnea vă felicit pentru modul cum luptați pentru încetarea abuzurilor în România. Și noi ne dorim asta. Dar domnule Liviu Dragnea nu vreți dumneavoastră ca prima oară să încetați dumneavoastră PSD-ul cu abuzurile și să dați o recomandare colegei voastre Lia Olguța Vasilescu să înceteze cu abuzurile la adresa unui club de fotbal istoric.

Cum e posibil ca pe o arenă construită din bani publici, din banii noștri, să aibă acces doar un club privat? Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, pe care dumneavoastră l-ați promovat, are destinație publică. Echipa Universitatea Craiova nu are acces să joace nici măcar contracost. Ce facem cu abuzurile pe care le face PSD-ul?", a fost mesajul la microfon al lui Mititelu la banchet.

Video cu Mititelu de la minutul 14:30

Mititelu în octombrie 2016

822228 820369 an 4788 adrian mititelu rade

Mititelu acum

clipboard02

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
198939213804366
Adrian Addryano  •  22 Iunie 2018, 20:22

FORZA FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948 ADEVARATA ȘTIINȚA!!!!!!!UN ADEVĂRAT SPECTACOL oferit de suporterii STIINTEI!!!!!!!BRAVO!!!!!!!

unul_neclonat
unul_neclonat  •  22 Iunie 2018, 14:38

Constat ca nu pot clonatii sa traiasca de grija noastra. Pai bine mai baieti, daca voi le aveti pe toate (brand, sigla, palmares, stadion, Olga, Genoiu etc.), de ce va intereseaza de noi? Nu ar fi mai bine sa va vedeti de tradarea voastra?

lionforever
lionforever  •  22 Iunie 2018, 08:38
Postat de Mișu Tudorașcu pe 22 Iunie 2018, 08:00

Prost esti tu baiete

De ce tataie esti in poza cumva ? Va dat olga abonamente gratis pe tramvai și acum mergeți la isalnita la meciuri ? Pai atata timp cat susții un personaj care are doar retrogradări și falimentari ma intreb care e mai prost dintre noi ? Acum a realizat cele mai mari performanțe din istoria lui ca investitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează