FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 2-1

VIDEO Jucătorii de la FCSB criticați de suporteri: ”Mercenarule!” » Un singur fotbalist a fost aplaudat

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 09:06

FCSB a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei României de Dunărea Călărași, scor 1-2, într-un meci disputat pe terenul formației nou-promovate în Liga 1.

La finalul meciului, printre suporterii călărășeni aflați în zona de flash-interviuri s-au aflat și fani ai roș-albaștrilor, care au digerat cu greu înfrângerea.

Jucătorii lui Dică au fost fluierați în momentul ieșirii de la cabine, printre cei mai contestați fiind Raul Rusescu și Junior Morais.

Mercenarule, iei degeaba 30.000 de euro!”, i-a strigat un suporter lui Raul Rusescu în timp ce fotbalistul oferea interviuri. În acel moment jandarmeria a intervenit și i-a îndepărtat pe suporteri din zona respectivă.

Moruțan, aplaudat la scenă deschisă

Singurul fotbalist apreciat de fani a fost Olimpiu Moruțan, care a fost printre cei mai buni jucători de la FCSB, fiind notat cu 6 de Gazeta Sporturilor. Acesta a fost și singurul aplaudat din lotul lui Dică.

”Bravo, copile! Ești singurul care meriți să porți tricoul Stelei. Capul sus, vrem victorie cu Astra”, a fost unul dintre mesajele adresate lui Moruțan.

De altfel, singurii care au acceptat să facă poze cu fanii din zonă au fost Dragoș Nedelcu și Moruțan.

Citește și: 3 lucruri remarcate la Dunărea Călărași - FCSB: grădiniță pe bancă și banner-ul surpriză afișat de fanii gazdelor + FCSB, încurajată de un număr rușinos de ultrași

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
bazileon
bazileon  •  02 Noiembrie 2018, 15:56
Postat de Kiss Péter pe 02 Noiembrie 2018, 10:02

FCSB si Dinamo au fost rusinea Cupei Romaniei.Nu stralucesc nici in campionat...ultrasii lor las dezastru in urma lor...profita de ajutorul arbitrilor...NO COMMENT !!

Micule Peter, fii mai moderat. Ma bucur pentru bucuria ta, dar cam sari calul. Cum e Dinamo ajutata de arbitri? Mult succes in continuare si sa va vad in prima liga. Beke!

magic4ever
magic4ever  •  02 Noiembrie 2018, 13:36

Astra castiga fara probleme cu FCSB

albalbastru72
albalbastru72  •  02 Noiembrie 2018, 12:15

In mod normal Astra va trece fara probleme de echipa familiei becali.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close