FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ȘAISPREZECIMI

VIDEO Nemec o salvează pe Dinamo de o rușine de proporții » "Câinii" merg în optimi după o victorie chinuită cu Aerostar Bacău, 1-0

FOTO: Toma Nicolau +6   FOTO
FOTO: Toma Nicolau

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 23:02

Dinamo a evitat in-extremis o rușine de proporții în șaisprezecimile Cupei României, câștigând chinuit, 1-0 cu Aerostar Bacău (Liga a 3-a, liderul din C1). Nemec a înscris golul victoriei în minutul 85, la 23 de minute după ce intrase în locul lui Bokila.

Aerostar Bacău - Dinamo Bucureşti 0-1
A marcat: Nemec '85

TEXT / VIDEO

Dinamo a avut prima ocazie notabilă în minutul 8. Hanca a centrat perfect, Bokila a reluat cu capul, dar Hărăguță a fost atent și a respins în corner.

Rivaldinho a irosit o altă șansă importantă în minutul 30, când, în urma unei incursiuni a lui Oliva, a șutat pe lângă din careu.

Bokila a ratat o nouă ocazie cu opt minute înainte de pauză, când a trimis mult peste după ce fusese servit ideal de Oliva.

Aerostar putea da lovitura în minutul 63, dar experimentatul atacant Cătălin Vraciu a ajuns târziu la o centrare a lui Artenie.

Dinamo a continuat să preseze, iar Oliva a avut nouă ocazie, șutul său din interiorul careului din minutul 68 fiind respins de Hărăguță.

Același Vraciu a fost la un pas să detoneze bomba la Piatra Neamț în minutul 78, dar Brănescu a parat șutul atacantului băcăuan, venit după un luft copilăresc al lui Filip.

În minutul 83, Dinamo a fost aproape să rezolve soarta calificării, dar șutul lui Costache s-a dus în bară.

Dinamo a deschis scorul în minutul 85, slovacul Nemec marcând cu capul după o centrare de manual  a lui Laurențiu Corbu, aflat la primul meci din actualul sezon. 

S-au calificat în "optimile" Cupei României: CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB, Botoșani și Dinamo.

Echipele de start:

Aerostar Bacău: Hărăguţă - Honea, Mihăeş, Dr. Dima, Mihălăchioae, Strat - Sahru, I. Chirilă, S. Ichim - Vraciu, Andr. Pavel
Rezerve: Albescu - Belecciu, Artenie, Tud. Tudorache, Ct. Oanea, Ardei, R. Istrate
Antrenor: Cristi Popovici

Dinamo: Brănescu – Corbu, Nedelcearu, Dudea, St. Filip – Hanca, Mahlangu, Nascimento, M. Oliva – Rivaldinho, Bokila.
Rezerve: Muțiu – Nica, Nemec, Costache, Salomao, I. Șerban, R. Grigore.

Antrenor: Vasile Miriuţă

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (369)
mosvasile
mosvasile  •  27 Octombrie 2017, 16:51

Daca nu au avut si ei arbitrajul pe care il are FCSB ! Penalti primit repede,jucatori adversi eliminati,aprecierea of side-urilor ...arbitrara,multime de lovituri de pedeapsa si alte '"ingrediente" pentru "cea mai tare ofensiva"! Cat despre "rusinea de proportii" pe care ar fi suferit-o Dinamo...Chiar zilele astea in Spania, se joaca meciuri din Copa del rey si spre exemplu,Elche-liga a 3 a-Atletico Madrid=1-1! Iar aseara,Fuenlabrada-tot liga a 3 a-Real Madrid,la pauza era 0-0 ! (mai tarziu nu stiu ce s-a mai intamplat, pentru ca am adormit la pauza-era ora 23,30!).Asa ca unde e acea "rusine de proportii ?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Octombrie 2017, 09:45
Postat de jalabert pe 27 Octombrie 2017, 00:42

Repet pe termen scurt situatia e oabla. Fcsb e steaua si are cheia succesului indiferent cat va dati voi de ceasul mortii. Necunoscuta e pe termen mediu si lung. Fcsb se exclude pe termen mediu dar e de luat in calcul pentru orice stelist indiferent ce orientare are acum csa.

baiatule, traiesti intr-un univers propriu alb-negru in care ai impresia ca steluta ta e centrul. trezeste-te la realitate pana nu e prea tarziu. cat de dus cu pluta sa fii sa spui ca dinamovistii sunt talpanisti ?? oamenii te mai baga in seama doar datorita enormitatilor pe care le debitezi.

zecs93
zecs93  •  27 Octombrie 2017, 03:47

anu asta ne batem la play out !!!

Vezi toate comentariile (369)
Comentează