FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSMS IAŞI - CFR CLUJ 1-2

VIDEO Slabi în campionat, buni în Cupă! Păun a fost MVP-ul partidei, cu un gol și-o pasă decisivă: 2-1 cu CSMS Iași

Articol de - Publicat joi, 17 decembrie 2015 00:00

La al doilea meci pe banca ardelenilor, Conceicao i-a condus pe clujeni în semifinalele Cupei României.

Antonio Conceicao a schimbat mai mult de jumătate din primul "11" față de precedenta partidă, dar moldovenii nu au profitat de "cadoul" portughezului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În prima repriză, nici o echipă nu a vrut să rişte, astfel că prima ocazie a venit de-abia în minutul 40 şi le-a aparţinut gazdelor. Vasile Gheorghe a preluat perfect pasa lui Onduku, dar Mincă a parat.

Imediat după întrerupere, ardelenii au deschis scorul prin execuția extraordinară a lui Păun (55), care a profitat de o pasă pe culoar a lui Neluţ Roşu și l-a lăsat pe Grahovac fără reacţie.

Elevii lui Conceicao s-au jucat apoi cu ocaziile, iar Iaşiul nu a iertat! Același activ Vasile Gheorghe a reuşit să egaleze (77) și se părea că vom avea prelungiri.

Păun a stricat însă "calculele", s-a insinuat abil în defensiva adversă şi l-a deschis perfect pe Coelho. La rîndul său, acesta i-a oferit lui Beleck formalitatea lui 1-2 (83), calificînd CFR-ul în semifinalele Cupei, alături de ASA și de Dinamo.

"Am demonstrat că nu avem doar 12-13 jucători buni de primul «11»! Trebuie să fim mult mai motivaţi acum pentru meciul cu Dinamo"
Mario Camora, fundaş CFR

"Nu am avut răbdarea să ajungem în prelungiri, am vrut să cîştigăm în 90 de minute, dar nu am putut"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi

"Au trecut foarte mulţi ani de cînd nu am cîştigat o cupă şi în aceste vremuri grele ar fi foarte bine să avem şansa unui trofeu"
Alexandru Păun, mijlocaş CFR

csms cfr 1 2

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează