FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFK CSIKSZEREDA - DINAMO 3-3, 9-8 DUPĂ PENALTY-URI

VIDEO ȘOCANT Urmărire ca în filme! Ultrașii dinamoviști au oprit autocarul lui Dinamo în trafic: "Jos din scaune!"

FOTO: Radio Dinamo +1   FOTO
FOTO: Radio Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 00:27

Ultrașii dinamoviști s-au dezlănțuit pe drumul de întoarcere de la Miercurea Ciuc și au oprit cu forța, în trafic, autocarul lui Dinamo. "Câinii" au fost eliminați de Csikszereda, 3-3, 8-9 în urma loviturilor de departajare. 

Trei autovehicule ale fanilor dinamoviști au prins din urmă autocarul echipei care se îndrepta către București. Fanii au coborât din mașini și s-au îndreptat spre autocar, aducându-le jucătorilor lui Rednic cuvinte grele. 

"Băi **********, jos din scaune", a fost una dintre lozincile agresive cu care ultrașii dinamoviști au încercat să-i sperie pe jucători.

Ulterior, autocarul lui Dinamo a oprit într-o benzinărie, iar staff-ul dinamovist nu a scăpat nici acolo de fanii furioși. Mircea Rednic și secundul Iulian Mihăescu au ieșit în parcare pentru a discuta cu suporterii. 

 

Imagini șocante! ”JOS DIN SCAUNE, BĂĂĂĂĂĂĂ!” :O :O :O Autocarul lui Dinamo oprit de ultrași pe șosea: https://www.gsp.ro/?section=article&screen=index&id=552118 VIDEO: Adrian Hepaticus

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Joi, 1 Noiembrie 2018

"Istorie" după 50 de ani!

Eliminați de o echipă din al treilea eșalon, jucătorii lui Dinamo au repetat o contraperformanță uriașă, care data din sezonul 1972-73 al Cupei României. Atunci, Constructorul Galați, trupă de liga a treia, a eliminat câinii, scor 1-0, deși venea din Liga a 3-a.

Echipa de pe Dunăre se califica în finala competiției, pierdută în fața Chimiei Râmnicu Vâlcea după rejucare (1-1, 0-3). În rest, Dinamo a pierdut de 12 ori în Cupa României împotriva unor divizionare secunde, ultima oară contra Mioveniului în 2014-15.

Vezi și: Declarații devastatoare ale lui Mircea Rednic după eliminarea rușinoasă din Cupa României + atac la Grozav

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
zecs93
zecs93  •  03 Noiembrie 2018, 17:34
Postat de kwd2015 pe 02 Noiembrie 2018, 07:41

scrii la fel de infect ca zecs. Tu esti Vasile, nevasta-sa?

Esti bine frate ?? Ai ajuns in juvelnic ?? :)))))))))))))))))))))))))

102031457272119
Radu Fifea  •  03 Noiembrie 2018, 15:12
Postat de Kiss Péter pe 02 Noiembrie 2018, 13:22

Ai dreptate...dar in acele vremuri si astazi,in secuime domina civilizatia,un bun de o mie de ori mai valoroasa ca medaliile voastre cu nocturna si torte.La cele doua echipe la care te referi(Steaua si Dinamo) au contribuit si cetatenii din secuime,atat material cat si ca sportivi de performanta.Fa-ti corectiile de rigoare...nu poti te ajut macar cu statistica !

Ai dreptate prietene. Dar de unde sa stie nefericitul asta de dinamovit ca la hochei, de exemplu, Steaua avea doua linii de maghiari si dinamo cam la fel si acesta era motivul pt. care dominau acest sport inainte de '89. La fotbal, unul dintre cei mai buni jucatori romani de etnie maghiara, - Ladisalau Boloni - creierul nationalei din perioada Lucescu si a Stelei galactice era din Targu Mures. Despre Emeric Jenei nu mai are rost sa amintesc, stie o tara intreaga ca este maghiar din Arad si ca a obtinut cea mai mare performanta din fotbalul romanesc - Cupa Campionilor Europeni. Si la handbal, atat Steaua, cat si Dinamo au avut jucatori maghiari f.f. valorosi, care bineinteles au jucat si pt. nationala. Birtalan si Kicsid, amandoi la Steaua, au fost contribuit la titlurile de campioni mondiali castigate de Romania in anii '70-'80. Si exemplele pot continua si la alte sporturi. Péter, lasa-l in soarta lui de frustrat. P.S. Pt. tembelii care ma vor injura, vreau sa le spun ca n-am nicio picatura de sange unguresc si ca nu fac altceva decat sa dau cezarului ce-i al cezarului.

alenb
alenb  •  03 Noiembrie 2018, 15:09
Postat de unico_biancorossi pe 02 Noiembrie 2018, 13:12

Cand Dinamo si fosta Steaua jucau in nocturna semifinale si finale europene, in satul mercurea ciuk inca nu era curent electric pe ulite, povestitorule. Se intampla si perioade mai putin faste, la orice club foarte mare. Apropos, judeteanule, CS Dinamo si CS Steaua au in vitrine atat de multe titluri si medalii (vreo 40.000), ca daca le-ar aseza cineva pe stadioanele de tabla din mercurea ciuk si sfantu ghiorghie, v-ar cadea sandramalele in cap. Ati aflat si voi de futbol, hazliilor...)

Steaua si Dinamo - 2 cluburi departamentale care au coborat de pe tancurile sovietice si au concentrat toata puterea si influenta, au adus ce jucatori au vrut, au prelungit meciurile si dincolo de min 100 doar ca sa inscrie, istoria lor pare glorioasa dar de fapt fac parte dintr-un capitol de trista amintire in istoria Romaniei. Ma bucur ca au inceput sa se dezintegreze. Apropo, cati unguri din secuime au contribuit la acele succese?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează