FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI - PETROLUL 2-1

VIDEO Timișoara vrea suspans » ACS Poli a condus cu 1-0 și a avut superioritate numerică, dar a tremurat pentru calificare

Articol de - Publicat miercuri, 28 octombrie 2015 00:00

Poli a condus cu 1-0 și a avut superioritate numerică. A ținut să readucă tensiunea într-un joc care părea hotărît încă de la pauză.

Penalty transformat de Javier Hernandez în minutul 40. Ropotan eliminat după patru minute. Ce ar fi trebuit să se întîmple în finalul primei reprize pentru ca Poli să fi putut controla meciul în restul de 45 de minute? Cîți jucători să mai fi dat afară Marius Avram?

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu unul în minus, Petrolul a dominat evident partea secundă, Nepomuceno a dat o bară cu "exterior" din apropiere, Smaranda a plonjat mai des decît atunci cînd "lupii" erau și ei tot 11. Fernando Velasco a egalat pînă la urmă. Goluri Hernandez și Velasco, o tabelă de meci din Segunda B, liga a treia spaniolă!

Poli a rămas uimită de propria neputință, de zecile de minute în care a încetat să mai existe pe teren. Așa s-a trezit aproape de o situație jenantă: să ajungă în prelungiri în pofida tuturor avantajelor posibile. Epuizarea ploieștenilor, obosiți și stresați de rezultatele proaste și de degradarea continuă a Petrolului, i-a îngenuncheat pînă la urmă pe galben-albaștri.

Doar Timișoara merge mai departe. Și ambele echipe tremură pentru viitorul impredictibil, dar care invită la pesimism.

Două cartonașe în 30 de secunde!

Ropotan, un abonat al cartonașelor, a încasat în prima repriză două "galbene" în jumătate de minut! Ex-dinamovistul a fost vinovat doar la primul, la al doilea a exagerat Marius Avram. Ropotan a protejat mingea de un adversar și Avram a considerat că a lovit cu cotul, deși reluările TV nu au confirmat opinia "centralului".

Oprița e supărat că nu l-au ofertat!

Daniel Oprița spera să fie numit în locul lui Eusebiu Tudor și s-a enervat că n-a primit nici o propunere: "Au fost numai zvonuri prin presă, nu m-a sunat nimeni. Am auzit că Răchită a spus despre mine că nu sînt pregătit, că nu am personalitate. De parcă m-aș fi dus acolo și aș fi acceptat să-mi facă altul echipa! Dar Răchită a antrenat doar la Petrolul,  probabil speră să fie pus din nou". Petrolul a testat mai multe variante, printre care și Gâlcă, dar a venit la Timișoara cu secundul Oancea pe bancă.

"E bine că mergem mai departe în Cupă, dar sîntem cu gîndul la campionat. Cînd ne apropiaserăm de play-off am fost prea preocupați să facem calcule, asta ne-a dat înapoi"
Alex Curtean, mijlocaș Timișoara

"Am avut 1-0 și om în plus, trebuia să cîștigăm clar! Cred că ne-am relaxat, am fost convinși că sîntem calificați și ne-am trezit egalați"
Gabriel Cînu, fundaș Timișoara

acs poli petrolul 2 1

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close