FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - FC ARGEȘ

EXCLUSIV „De ce s-a insistat să se joace?” » Șefii lui FC Argeș reclamă condițiile horror de la Voluntari: „Deplorabil!”

FC Voluntari - FC Argeș s-a disputat în condiții horror / Sursă foto: Gabriela Neacșu
FC Voluntari - FC Argeș s-a disputat în condiții horror / Sursă foto: Gabriela Neacșu

Articol de - Publicat miercuri, 20 aprilie 2022 12:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2022 15:09

Viorel Tudose, sponsorul celor de la FC Argeș, acuză condițiile imposibile în care s-a disputat turul semifinalei cu FC Voluntari. Alb-violeții au pierdut cu 0-2, într-un meci jucat în condiții meteorologice de coșmar.

Terenul de la Voluntari a fost inundat la prima semifinală a Cupei României. Din cauza bălților, nu s-a putut juca la firul ierbii, așa că s-a mizat mult pe jocul aerian. Sponsorul piteștenilor spune că rezultatul a fost influențat în mod evident de starea precară a gazonului.

Viorel Tudose, sponsorul lui FC Argeș, reclamă condițiile horror de la Voluntari: „De ce s-a insistat să se joace?”

„A fost un gazon care a influențat rezultatul final. Fiind echipa mai tehnică, am avut de suferit, nu am reușit să ne facem combinațiile noastre din cauza gazonului. Nu știu de ce s-a insistat să se joace! Poate credeți că sunt subiectiv, dar aș fi spus la fel și dacă am fi câștigat. Am avut ghinion, plus că am făcut două cadouri în Postul Paștelui, la care se adaugă și starea deplorabilă a gazonului. 

«Mama Natură» nu ne-a ajutat, iar ăsta a fost rezultatul, influențat de starea gazonului. Dar asta nu ne scuză pentru greșelile pe care le-am făcut, au fost două cadouri uriașe.

Orice e posibil în fotbal, noi încă ne gândim la calificare, depinde și de modul în care jucătorii vor gestiona acest rezultat. Sunt cu moralul la pământ, dar Prepeliță își va face treaba și sper să întoarcem rezultatul. Păstrăm 30, 40% șanse”, a declarat Tudose, contactat de GSP.ro. 

„De ce s-a insistat să se joace?” » Șefii lui FC Argeș reclamă condițiile horror de la Voluntari: „Deplorabil!”
Viorel Tudose

Fără greșeala lui Croitoru, cred că nu am fi primit gol. După retur, vom trage concluzii. Dacă ratăm finala, rămânem cu calificarea în play-off și semifinalele Cupei, la doar doi ani de la promovare. Vom vedea apoi ce urmează.

- Viorel Tudose, sponsor FC Argeș

„Nu vezi ce tremur?” » Latovlevici, înghețat la final: „Nu pot să-mi revin!”
FC Voluntari - FC Argeș 2-0
„Nu vezi ce tremur?” » Latovlevici, înghețat la final: „Nu pot să-mi revin!”

Viorel Tudose, despre...

...ratarea lui Arias din final: „Sunt lucruri care se învață la copii și juniori. Am avut mână bună cu Malele anul trecut, dar n-am nimerit-o deloc cu atacanții sezonul acesta. Gândiți-vă câte puncte a adus Malele anul trecut. Acum, toți atacanții aduși, Lupeta, Fatai, Arias și Said, au înscris șase goluri împreună.

...problema din poartă: „Greab s-a accidentat la meciul cu Farul, sperăm să revină în două, trei săptămâni”.

Am greșit la goluri, la primul a fost inexistent marcajul, iar la al doilea nu s-a informat portarul Croitoru. Au fost unele erori pe care le eviți la copii și juniori. Eu zic că putem să întoarcem rezultatul la noi acasă. Prepeliță încă nu a semnat prelungirea contractului. Nu depinde de mine, depinde de primarul Gentea.

- Jean Vlădoiu, președinte FC Argeș

Citește și alte știri de actualitate:

„Nu vezi ce tremur?” » Latovlevici, înghețat la final: „Nu pot să-mi revin!”

VIDEO Ca Rața prin apă » FC Voluntari a plutit mai bine și e cu un picior în finala Cupei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
legio.sud
legio.sud  •  20 Aprilie 2022, 13:57
Postat de dora pe 20 Aprilie 2022, 13:17

În mod normal nu trebuia sa se joace. Cel puțin a doua repriză ! Chiar nu a existat observator de joc care sa vada ca nu se intruneau conditiile minime pentru ca meciul sa se desfasoare in conditii normale ?

Observatorul a fost cazat in București ce vroiai sa vadă tot ? Nu este mai bine sa nu vezi ? Ce nu face partidul și sistemul !

dora
dora  •  20 Aprilie 2022, 13:17

În mod normal nu trebuia sa se joace. Cel puțin a doua repriză ! Chiar nu a existat observator de joc care sa vada ca nu se intruneau conditiile minime pentru ca meciul sa se desfasoare in conditii normale ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează