FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - UTA 1-0

FOTO Nu s-a văzut la TV: Virgiliu Postolachi, gesturi vulgare pe teren, în semifinala Cupei cu U Cluj » L-a imitat pe Cristiano Ronaldo

Virgiliu Postolachi a celebrat golul și a apelat la un gest vulgar / foto: Raed Krishan +22   FOTO
Virgiliu Postolachi a celebrat golul și a apelat la un gest vulgar / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 19:49 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 21:31

Atacantul Virgiliu Postolachi, 23 de ani, a fost protagonistul unor gesturi vulgare în duelul pierdut de echipa lui, UTA, 0-1 cu U Cluj, în semifinalele Cupei României Betano. 

Fostul atacant al lui PSG izbutise să deschidă scorul în minutul 15 al partidei pe pe Cluj Arena, dar VAR-ul a anunlat golul „Bătrânei Doamne”. Chemat de Istvan Kovacs la margine, „centralul” Horia Mladinovici a analizat faza aproximativ 4 minute și a considerat că între Miron și Postolachi a existat un contact la nivelul picioarelor, anulând reușita vârfului oaspeților.

FOTO. Virgiliu Postolachi, gesturi vulgare pe teren, în semifinala Cupei cu U Cluj

+18 FOTO

Imediat după gol, Postolachi a fost surprins într-o ipostază vulgară. Fotbalistul cu dublă cetățenie, franceză și moldoveană, a „preluat” gestul lui Cristiano Ronaldo și și-a atins organele genitale în mod ostentativ, în fața ultrașilor „Șepcilor Roșii”, apoi și-a scos limba în direcția lor.

Arbitrii nu au sesizat derapajul atacantului și arădeanul a scăpat fără avertisment. 

Faze complicate în prima repriză din U Cluj - UTA

Horia Mladinovici a fost nevoit să ia două decizii grele în prima repriză semifinalei de Cupa României Betano dintre U Cluj și UTA. Reușita lui Virgiliu Postolachi a fost anulată pentru un fault în atac, apoi clujenii au primit o lovitură de la 11 metri. „Centralul” l-a ascultat de fiecare dată pe Istvan Kovacs din camera VAR și și-a anulat propriile decizii de pe gazon.

Citește și alte știri de actualitate: 

Nicolae Dică nici n-a avut timp să respire: „Deja am avut discuții cu două cluburi”

VIDEO Foștii mari arbitri ai României, revoltați de explicațiile lui Vassaras » Jigniri în direct: „De astăzi, avem de-a face cu doi idioți!” + „Știți ce mi-a zis Igna?”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează