FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN - ASTRA II 1-0

Vitinho, vărul lui Eric, a calificat-o pe Gaz Metan în sferturile Cupei României

Vitinho (în stînga) a venit la Gaz Metan la sugestia lui Eric
Vitinho (în stînga) a venit la Gaz Metan la sugestia lui Eric

Articol de - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 19:32

Brazilianul Vitinho Medeiros a marcat golul care a dus-o pe Gaz Metan în sferturile Cupei României în victoria cu Astra II, scor 1-0.

După ce vineri a fost introdus în partea secundă a meciului cu Sportul, în această  după-amiază fotbalistul cariocas a fost titularizat în confruntarea cu Astra II Giurgiu din optimile de finală ale Cupei Romaniei. Vitinho a marcat în minutul 65 unicul gol al partidei şi a celebrat reuşita prin cîteva salturi specifice gimansticii.

"Sînt foarte fericit, a fost o zi frumoasă pentru mine.Am avut două jocuri în care mi-a mers foarte bine. Îi mulţumesc lui Eric, pentru că el m-a convins să vin în Romania iar golul îl dedic lui. Mă bucur că antrenorul Pustai a avut încredere în mine şi nu am dezamăgit. Aştept să mai dau şi alte goluri pentru Gaz Metan iar într-o zi îmi doresc să fiu la fel de iubit cum a fost şi Eric la Mediaş", a afirmat Vitinho, care şi-a ales numărul 27 pe tricou, purtat de fosta vedetă a grupării medieşene, Eric de Oliveira, transferat la ucrainienii de la Karpaty Lvov.

"Vitinho a făcut un prim pas spre integrarea lui în echipă iar în scurt timp o să îl vedeţi în prima echipă", a completat tehnicianul Cristi Pustai.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  26 Octombrie 2011, 00:07

Cel din stanga e COCALARUL NR 1. Il vrei in Giulesti?

dereu
dereu  •  25 Octombrie 2011, 21:32

e bun brazilianul dar mai trebuie cizelat..

mediash
mediash  •  25 Octombrie 2011, 20:18

Ar putea Pustai sa nu mai trateze cu superficialitate aceste meciuri...si sa nu mai joace cu rezervele!! Ii si cupa Romaniei o competitie importanta care te poate duce direct in europa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează