FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VOCILE GAZETEI

Vocile Gazetei » Supercupa CFR - FCSB, câștigată de clujeni, a fost comentată live de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Remus Răureanu

Vocile Gazetei » CFR Cluj - FCSB, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Remus Răureanu
Vocile Gazetei » CFR Cluj - FCSB, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Remus Răureanu

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 21:13 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 18:14

Supercupa României 2020, CFR Cluj - FCSB 0-0, 4-1 d.pen., a fost comentată live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia (director GSP), Dan Udrea (reporter GSP) și Remus Răureanu (reporter GSP). Mai jos găsiți opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză şi de la final.

CFR CLUJ - FCSB » Final, 0-0, 4-1 d.pen.:

Ovidiu Ioanițoaia: Schimbând la pauză 5 titulari, probabil la ordinul patronului, FCSB a dat semn că renunță la Supercupă. Ca atare, cu excepția unei ocazii a lui Nedelcu din final, singura a roș-albaștrilor, repriza secundă s-a jucat exclusiv spre poarta bravului A. Vlad. Cum clujenii s-au întrecut în ratări, excelând V. Costache, Deac, Ben Youssef și Ciobotariu (bară), defensiva bucureșteană, pe alocuri eroică, a reușit să împingă meciul la penalty-urile de departajare. Acolo însă, la loteria de la punctul cu var, s-a făcut dreptate și trofeul a revenit echipei mai bune, dar și care și l-a dorit mai mult. Misiunea Clujului a fost înlesnită și de atitudinea adversarului. 

Dan Udrea: Neinteresații versus neputincioșii » Când o echipă face 5 schimbări la pauză și apelează la Istrate și Perianu, atunci e clar că nu e deloc interesată de trofeu! Când cealaltă echipă are jucătorii de bază în teren și nu reușește să marcheze măcar o dată, atunci e clar că nu mai are parte de calitatea din mandatul lui Dan Petrescu! Trofeul ajunge la CFR, dar l-ar fi meritat Andrei Vlad! La FCSB n-a ajuns nimic, dar măcar și-a asumat eșecul! CFR a luat Supercupa, dar arată rău în perspectiva bătăliei pentru titlu!

 Remus Răureanu: Supercupa ne dă semne că ar trebui să ne sperie play-off-ul! Cele mai bune echipe din România joacă încâlcit, mai mult se tăvălesc decât atacă. Pe CFR nu ar schimba-o nici un antrenor din lume, lotul e construit ca să-si agreseze adversarii.

CFR CLUJ - FCSB » La pauză, 0-0:

Ovidiu Ioanițoaia: CFR s-a dovedit mai directă și mai insistentă în repriza 1, mai aproape de deschiderea scorului. Numai că la cea mai mare ocazie ratată de campioană, mingea expediată de Debeljuh a țintit bara (34). Același atacant croat ceruse penalty 3 minute mai devreme, dar Radu Petrescu a procedat corect acordându-i cartonaș galben pentru simulare. Deoarece Debeljuh a fost cel care a căutat și a provocat contactul cu Ov. Popescu. În ansamblu, o luptă surdă și nervoasă, sub ce speram să ofere ocupantele locurilor 1 și 2 din campionat. FCSB, timidă, discretă.

Dan Udrea: La cum a arătat prima repriză, nu e în joc Supercupa, ci Minicupa! Echipele n-au chef, n-au ritm, n-au realizări deosebite, nu joacă fotbal de calitate! FCSB pare chiar deconectată total, cu Moruțan și Tavi Popescu slabi, cu Oaidă și Vînă incredibil de slabi. CFR joacă mai mult, a contat însă doar la fazele fixe, în rest, prestație mediocră!

Remus Răureanu: Dacă lumea nu prea mai călătorește din cauza pandemiei, romanii au adus Antalya acasă. Meciul arată ca un amical disputat într-un cantonament din Turcia, nimeni nu se omoară cu firea deși toți vor să câștige.

CFR CLUJ - FCSB » Înainte de meci:

Ovidiu Ioanițoaia: Dacă Gigi Becali vorbește uneori ca să nu tacă, de data asta pare să aibă dreptate. Deoarece e greu de înțeles rostul unei Supercupe ce trebuia jucată în deschiderea stagiunii, nu a play-off-ului. Când logic e ca FCSB și CFR să nu se omoare cu firea, ci să-și menajeze forțele înaintea bătăliei finale pentru titlu. Cum din fiecare echipă mai și lipsesc, indisponibili, câte 3-4 titulari, reiese că nu prea avem ce aștepta de la acest meci. Poate însă că ne înșelăm.

Dan Udrea: Supercupa oricum era un trofeu lipsit de strălucire și importanță. Acum, programată și înainte de startul play-off-ului, devine un simulacru. E un meci la care e bine că porțile nu se deschid. Și e bine și că în caz de egalitate se va trece direct la penalty-uri! Cu cât se va termina mai repede, cu atât mai bine! Un trofeu nu înseamnă întotdeauna miza principală a unui club, iar pentru FCSB și CFR, această Supercupă e un stres, nu o dorință!

Remus Răureanu: Supercupa nu e tocită de folosirea rezervelor, așa cum avertizau și unii, și alții. După cum arată echipele, ar trebui să atace FCSB și CFR să reacționeze pe contraatac. Cu Hoban și cu William la mijloc e greu de tot sa ataci pozițional!

Totul despre CFR - FCSB aici!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
to_aia
to_aia  •  16 Aprilie 2021, 14:14

Mosul nostru a ramas cu un tic: PROBABIL. Mosule esti batran dar degeaba. In gazetaria moderna cuvantul PROBABIL este interzis. Inainte de a afirma ceva VERIFICI si le spui cititorilor lucruri clare si sigure. Nici in comunism nu erau acceptate incertitudini. As fi vrut sa te invat gazetarie dar ... nu mai ai timp, din pacate. Ca o remarca, gazetaria nu se face pe pile si relatii, nu se face jignind pe altii, din presupuneri. Ai inteles ?

parpalache
parpalache  •  16 Aprilie 2021, 10:27

Domnu Dan Udrea!Ziceti ca...”cand o echipa nu e interesata de trofeu...”!Daca fcsb nu era interesata de trofeu,ar fi fost floare la ureche pentru ei(la cata influentza au),ca supercupa sa nu se mai joace!Dar nu cumva au devenit brusc„neinteresati de trofeu”doar atunci cand „o pasarica”de la ANAD le-a „ciripit”la ureche ...ca se va face un control antidoping?

csasud
csasud  •  15 Aprilie 2021, 22:18
Postat de qcod pe 15 Aprilie 2021, 21:59

esti confuz, mai uita-te la faza, 11m clar si neacordat! plange cu decenta!..)))))

putea sa dea 6 de 11 m ca a fost meci amical

Vezi toate comentariile (36)
Comentează