FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  "16-IMI" // VOLUNTARI - BOTOȘANI 2-1

CUPĂ: VOLUNTARI - BOTOȘANI 2-1 // După 11 luni! » Tudorie a trecut peste accidentarea horror care l-a scos din circuit un sezon întreg și a marcat chiar în competiția în care s-a "rupt" anul trecut

Foto: Raed Krishan +19   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2018 17:51

FC Voluntari a eliminat-o azi pe FC Botoșani în "16-imile" Cupei României, 2-1, după un meci încins, cu două eliminări. 

Ruptură de ligamente. A fost concluzia groaznică a medicilor după ce, în prelungirile unui alt meci de 16-imile Cupei, ediția trecută, Tudorie a ieșit accidentat grav. Voluntariul, eliminată de Hermannstadt, rămânea până la începutul sezonului actual fără vârful titular.

Iar fostul atacant al FCSB-ului s-a remarcat azi. Când a înscris după 11 luni de pauză. Ultima reușită, pe 22 octombrie anul trecut, acum peste 11 luni, într-o victorie mare a echipei ilfovene, 3-2 la Astra.

Azi a marcat pentru 2-0, din fața porții (41). Belahmeur, cel mai activ om al gazdelor, deschisese scorul.

Două eliminări în două minute

Botoșaniul a avut doar o scurtă perioadă de forcing, chiar în debutul reprizei secunde, cu gol și ocazie Chitoșcă. Însă eliminarea gratuită acordată lui Piftor, omul cu assist-ul la golul de 2-1, plus cele două "galbene" încasate de căpitanul Miron, cel mai slab om de pe teren, au tranșat învingătoarea încă din minutul 54. Două cartonașe roșii venite în numai 4 minute!

Nu fără emoții. Pentru că moldovenii au mai respirat, totuși, în ultimele 15 minute. Și au atacat! Însă fără șanse de a marca. Voluntariul a profitat de oamenii în plus și s-a calificat în optimi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
2062987317304056
Marcel Cluj  •  26 Septembrie 2018, 10:03

Daca te bat luxemburghezii ce mai doresti??? O ecchipa din B sau C ajungea in GRupele Europa anul asta ! Daca nu e facuta de arbitri !

st.il.
st.il.  •  25 Septembrie 2018, 20:18

Pun și eu o întrebare : s-or fi renăscut iarăși "cooperativele" ?. Adică : îți dau meciul din cupă, îmi dai meciul din campionat ?...Sau chiar valoarea echipelor din Chiajna și Voluntari este de play-off iar noi, ca niște orbeți, nu ne dăm seama ?. Așa să fie ?. Așa o fi !!!...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează