FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VOLUNTARI - CRAIOVA 1-4

VOLUNTARI - CRAIOVA 1-4 // VIDEO Victor Pițurcă, mâhnit din două părți după calificarea în Cupă: „Chiar suntem îngrijorați”

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2019 22:58

CS Universitatea Craiova a învins FC Voluntari cu 4-1 și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Victor Pițurcă (63 de ani) e mâhnit din cauza accidentării lui Elvir Koljic și critică întârzierea schimbării gazonului de pe „Ion Oblemenco”.

  • Echipele calificate în sferturile Cupei sunt Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul, Dinamo, Poli Iași, Sepsi și Craiova.

...despre meciul cu Voluntari: „După 2-0 ne-am relaxat, iar gazdele și-au creat câteva ocazii periculoase. Voiam și mai mult de la băieții mei. Au muncit mult în această perioadă și au posibilități mult mai mari. Avem și o veste foarte proastă, accidentarea lui Koljic. Mi-a stricat bucuria. Îl doare foarte tare, suntem îngrijorați. S-a lovit la spate după acea foarfecă.  Nu e de bun augur acest lucru. Era 100% când l-am introdus, nu am riscat cu nimic”. 

...despre cantonamentele prelungite și starea gazonului de la Craiova: „S-a exagerat puțin cu ce s-a spus despre cantonamentele mele. Am spus că avem nevoie să stăm mai mult împreună pentru a pune lucrurile la punct. Voiam să jucăm la Craiova, pe gazon nou. Din păcate, se știe birocrația în România. O chestie care se putea rezolva foarte rapid s-a prelungit și am ajuns aici. Se puteau semna actele cu 7 zile mai devreme. Asta e acum, jucăm la Severin”.

...despre situația de la Dinamo: „Am spus, Dinamo e unul dintre cele mai mari cluburi din țară. E păcat că se întâmplă asta. Eu vreau doar să o batem luni, apoi e treaba celor de acolo. Mi-aș dori să fie puternici în continuare și să reprezinte fotbalul românesc cum au făcut-o de-a lungul anilor”. 

„Ioniță m-a convins la antrenamente, altfel nu ar fi jucat. E un tip emotiv și mă bucur mult pentru el. Știți că la Craiova oamenii vor multe. Trebuie să fie mai optimist și să joace la nivelul lui” - Victor Pițurcă

Vezi și:

FC Voluntari - CS Universitatea Craiova 1-4 // VIDEO + FOTO Oltenii completează tabloul „sferturilor” în Cupa României!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
898838850158768
Gherghe Sebastian  •  01 Noiembrie 2019, 07:48

U. Craiova a invins in cupa deoarece a folosit 11 jucatori,nefolosindu-i pe Ivan si Fortes verigile slabe a lantului .craiovean.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează