FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - FC ARGEȘ 2-0

Andrei Prepeliță rămâne optimist în privința calificării în finală: „Eu am încredere că putem întoarce rezultatul”

Andrei Prepeliță
Andrei Prepeliță

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 22:10 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 22:30

Pe o ploaie torențială și un teren impracticabil, FC Voluntari s-a impus în manșa tur a semifinalei din Cupa României, 2-0 cu FC Argeș. Andrei Prepeliță, antrenorul piteșenilor, a vorbit despre înfrângerea echipei sale.

Tehnicianul Argeșului a ținut să rămână pozitiv și are încredere în echipa sa că poate avea o altă față în returul de la Pitești, programat pe 11 mai. 

„Un rezultat pe care nu ni-l doream. Trebuie să-l acceptăm și să jucăm meciul retur, Eu am încredere că putem întoarce rezultatul. Mă bazez pe primele 15-20 de minute până să luam golurile. Am avut inițiativa, am condus jocul. Au fost două goluri primite ușor, după aceea nu cred că mai putem vorbi de fotbal”, a declarat Andrei Prepeliță la Orange TV.

Antrenorul argeșenilor a vorbit și despre starea gazonului, aproape impracticabil în urma ploii torențiale din Voluntari.

„Un fotbal în niște condiții grele, numai cu mingi lungi. Am încercat să ducem mingea cât mai mult în atac, dar a fost greu. Nu știu regulamentul, arbitri decid, dar s-a jucat foarte greu. Cel puțin a doua repriză greu, greu. Au fost câteva șanse de gol dar doar din carambol, din noroc. 

Ne gândim la meciul următor, ne așteaptă un meci foarte greu cu una dintre cele mai în formă echipe. Vom face o analiză după acest meci. Au fost și lucruri bune, dar și câteva erori care au dus la marcarea golurilor”, a mai precizta Prepeliță.

Mai multe știri de actualitate:

Moment incredibil în Cupa României: a băgat bățul prin gard și l-a atins pe jucător!
FC Voluntari - FC Argeș
Moment incredibil în Cupa României: a băgat bățul prin gard și l-a atins pe jucător!
De ce a votat FCSB cu Burleanu: „E prieten cu ei, îl las în pace” + „A fost ca la circ, i-a strâns ca pe niște oi pe stadion”
FCSB
De ce a votat FCSB cu Burleanu: „E prieten cu ei, îl las în pace” + „A fost ca la circ, i-a strâns ca pe niște oi pe stadion”

Playtech: IREAL! Veste ȘOC despre plecarea lui Sorin Oprescu din România. Când a fugit din țară, de fapt


Comentarii (1)
fanfcarges
fanfcarges  •  20 Aprilie 2022, 13:17

praf ba, praf!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează