FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  ANALIZĂ / DINAMO - STEAUA 3-1

4 erori prin care Rădoi și-a îngenuncheat echipa în Derby

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 12:27

Mirel Rădoi a arătat aseară, la 1-3 cu Dinamo, total depășit de postura în care se află. Problema poate fi privită în două moduri.

Dacă Mirel are pretenții de antrenor adevărat, atunci a trăit o seară de coșmar. Dacă se consideră însă doar un ucenic care face practică la Steaua, atunci poate aprecia că tocmai a primit o lecție prețioasă de la Rednic.

Mirel Rădoi a arătat aseară, la 1-3 cu Dinamo, total depășit de postura în care se află. Problema poate fi privită în două moduri.

Dacă Mirel are pretenții de antrenor adevărat, atunci a trăit o seară de coșmar. Dacă se consideră însă doar un ucenic care face practică la Steaua, atunci poate aprecia că tocmai a primit o lecție prețioasă de la Rednic.

CAL TROIAN CU "T" DE LA TUDORIE

Să pui un fotbalist de 1.90 m înălțime pe postul lui Eden Hazard -asta înseamnă să știi cum să-l faci fericit pe Rednic! Fostul gălățean a pierdut atacuri în tentative întortochiate de a dribla și a întîrziat vreo 7 minute la mingile trimise "la întîlnire".

"Tudorie nu e om de bandă, a arătat pe partea stîngă precum Guliver în țara unor pitici mai iuți ca el", l-a caracterizat Tolontan. (textul poate fi citit aici)

STEAUA NU ȘTIE CUM SĂ ATACE

Cel mai important vîrf al Stelei e hazardul. Echipa lui Rădoi nu știe să convertească posesia în faze de poartă/goluri. Campioana a avut mingea 60 la sută din timpul primei reprize, dar ocaziile mai periculoase le-a avut Dinamo. Că tot a venit vorba, Barcelona în recitalul de pe Bernabeu a avut 63 la sută posesie în primul act.

Ah, a lipsit Chipciu din derby? Nici cu Botoșani nu s-a văzut pe teren, dar echipa a marcat de 5 ori.

Atacul stelist e o consolă fără butoane.

NU COJOCARU E "GAURA"

Față de jocul cu FC Botoșani, Rădoi a schimbat doar portarul. A păstrat aceeași linie defensivă, l-a pus între buturi pe Niță, dar a luat tot 3. Toșca și-a făcut abonament la Cartoon Network și încearcă să-l convingă și pe Varela să i se alăture. Guilherme și Rîpă sînt deja de-acolo.

Dar nu e vorba de lipsă de valoare. Cu 6 luni în urmă, cu exact aceiași fundași la dispoziție, Gâlcă încasa doar un gol în deplasarea cu Dinamo și o bătea cu 3-1.

CÎT MAI REZISTĂ STEAUA CU UN ANTRENOR "MUT"?

Să fii antrenor și să nu te poți ridica de pe bancă să dai indicații în nici o ipostază a meciului?! Atunci, du-te mă la şah, du-te la şah!

Nesusținut de pe margine de omul care îți poate insufla cel mai mare capital de încredere și nici măcar din tribune, normal că îți iei lumea-n cap și te-apuci să respingi la adversari. Nu-i așa, Guilherme?

"Dacă Steaua avea tot lotul apt, ne era puțin mai greu, dar tot o băteam. Noi am fost Barcelonica" Mircea Rednic

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
124147444589181
Derrick Chu  •  14 Decembrie 2015, 16:55

Asa sa zica...ca de obice, vinjos in idei, mai greu insa cu dulcea stramoseasca. Una la mina "derby" nu este substantiv propriu si deci se scrie cu "d" mic. Doua la mina Swift, incapatinat, intodeauna a scris Gulliver cu dublu "l" si nicidecum "Guliver". Respect la autor, scriitorule ce-mi esti! Trei la mina, "Cal Troian" incepe cu "C" si nicidecum cu "T"., chiar asa sa ne prostim? A patra este mai cotoioasa, deci casca ochii, mai carturare. Scrie draga mai clar. Cum adica?"Nesusținut de pe margine de omul care îți poate insufla cel mai mare capital de încredere și nici măcar din tribune. etc etc". Cine insufla bre, capital? Hai sa exageram, poate bancile? Dar "din tribune", nici ele..

zecs93
zecs93  •  23 Noiembrie 2015, 22:18
Postat de khal_37 pe 23 Noiembrie 2015, 18:55

Noi nu ne dam rotunzi. Aceasta este realitatea. Stai linistit ca inca la voi nu a i nceput tambalaul. A fost doar fum inchiderea de cartre Badea a spatiului de televizare si a parcarii...va urma jihadul. Sa ne amuzam si noi pe seama voastra atunci? NU. PENTRU CA E SINISTRU SI DA DOVADA DE LIPSA DE FAIR-PLAY SI BUN SIMT SA RAZI DE O ECHIPA SI SUPORTERII EI CAND SUNT HAITUITI!!!!! Dar voi nu aveti tata. nu aveti mama. Roata se invarteste si fiecare plateste la final pentru pacatele sale. Ati castigat aseara prin noroc chior, nu ati jucat nimic doar cu fundu in poarta si dat la cotoare plus mingi bubuite sus. Asta stiti de ani de zile si de aceea nu ati mai realizat nimic. dACA ATI FI CASTIGAT PE MERIT, DACA ATI FI ARATAT CEVA PE TEREN, CEVA CAT DE CAT ERA ALTCEVA. Dar in conditiile in care pareati o echipe de liga a 2-a care tinea cu tot dinadinsul sa rupa picioarele adversarilor si era mai preocupata de cele doua linii facute in aparare decat de fotbal nu vad de ce va bucurati bre. Vai mama voastra.

I'a uite victima cum tipa, voi voribiti mah de haituit suporteri cand voi faceti misto continuu de noi ca suntem rusinea romaniei si ca ne cereti falimentu si desfintarea la fiecare comm ??? Bah ipocritule, strugurii inca nu sau facut dar daca doamne ajuta se fac mai devreme sa nu zici ca sunt acri !!!

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Noiembrie 2015, 21:56

Acuma toti critica jocul lui Steaua.Fara sa scoata in evidenta jocul lui Dinamo.In sfarsit Dinamo si-a luat revansa .Ca si CFR-ul de altfelSau era mai bine cand CFR nu batea Steaua ,dar lua campionatul. Felicitari Dinamo!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează