FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSPRO

Andone a vândut azi bilete pentru meciul cu Steaua » Antrenorul lui Dinamo amenință: "Nu ne mulțumim cu un punct"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2016 18:05

Steaua și Dinamo se vor duela sâmbătă, de la ora 21:00, în derby-ul Ligii 1.

Formația alb-roșie a pus în vânzare biletele de vineri, iar astăzi, la casa de bilete a stadionului din Ștefan cel Mare, fanii au avut o surpriză. 

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a vândut bilete pentru meciul cu Steaua, ca parte a unei campanii a clubului alb-roșu, și a vorbit despre meciul cu marea rivală.

 "Avem o galerie superbă. Suporterii fac niște coregrafii despre care s-a vorbit în toată Europa. Mereu i-au susținut pe băieți necondiționat, indiferent de cum a evoluat scorul. Așa mi-aș dori să fie și sâmbătă.

Nu ne mulțumim cu un punct. Noi pregatim jocul la victorie. Sper să câștigăm și să avem atitudine de campioni", a spus Andone la DolceSport.

Prețul unui tichet în peluza rezervată dinamoviștilor, acolo unde vor fi 8.600 de suporteri, este de 15 lei.

Steaua - Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
zecs93
zecs93  •  17 August 2016, 00:58

Se numeste marketing, ceva ce la st1na asta ar insemna vanzarea de branza intre ci0bani !!!

1745flo
1745flo  •  16 August 2016, 19:28

Forza DINAMO!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 August 2016, 19:07

In ce hal se umilesc astia de la dinamo, a ajuns antrenorul principal sa VANDA bilete. Jenant. Bine, la Danciulescu, mai intelegeam, el oricum nu are nicio treaba pe acolo, decat de atarnache, un fel de lutu dar la Andone chiar nu ma asteptam, eu chiar credeam ca e antrenor cu personalitate. M-am inselat. Oare la ce club din Europa se mai intampla asa ceva? De fapt, stai.....cuvintele 'dinamo' si 'europa' nu au loc in aceeasi fraza, e ceva de domeniul SF.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează