FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO

Antidot pentru ofensiva lui Reghe » Bonetti ia măsuri speciale ca să-i blocheze pe stelişti în Derby de România

Articol de - Publicat vineri, 02 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 noiembrie 2012 11:24

Dinamoviştii cîştigă moral în faţa Stelei înaintea derby-ului de duminică. "Cîinii" au învins cu 2-1 în optimile Cupei împotriva Pandurilor, în timp ce roş-albaştrii au pierdut la penalty-uri contra Chiajnei.

Dar Dario Bonetti îşi ia măsuri speciale pentru Derby de România. În victoria cu Pandurii, antrenorul lui Dinamo a folosit o formulă inedită, prin care plănuieşte s-o surprindă şi pe Steaua.

Antidot împotriva atacului Stelei

Italianul l-a lăsat pe bancă pe Cosmin Matei şi l-a urcat la mijloc pe  Dragoş Grigore, care pînă acum jucase numai fundaş central. Cu Grigore în faţa apărării, Cătălin Munteanu a fost trecut în stînga, acolo unde are o mai mare libertate, beneficiind de ajutorul acordat de noul închizător. Al treilea de la mijlocul terenului a fost Boubacar.

Astfel, Bonetti speră ca Munteanu să aibă un aport ofensiv mai consistent împotriva Stelei. Dar, în acelaşi timp, prin urcarea lui Grigore la mijloc, Rusescu, adversarul direct din derby, să fie blocat.

O altă ofensivă

Şi în atac au fost schimbări. Bonetti insistă cu Alvarez, care a devenit deja om de bază în echipă şi alături de acesta au jucat Alexe şi Ţucudean. Ultimii doi apar foarte des la finalizare, în timp de hondurianul joacă exclusiv rolul de aripă şi e responsabil cu centrările.

Cum ar putea arăta Dinamo în derby-ul cu Steaua: Bălgrădean - Nica, Luchin, Koulibaly, Pulhac - Boubacar, D. Grigore, C. Munteanu - Alvarez, Ţucudean, Alexe

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
theopalas
theopalas  •  02 Noiembrie 2012, 16:15

@pentru ca nu se poate face....

theopalas
theopalas  •  02 Noiembrie 2012, 16:14

Atat tam-tam pt nimic. O sa fie un meci plictisitor ca restul "derby-urilor". Pai cand spui derby Barca-Real, pai e derby...fotbal adevarat. Nu am dat exemplu ca sa fac comparatie, pentru se poate face, doar vreau sa zic ca nu e nimic special, doar un meci in campionat.

zidane92
zidane92  •  02 Noiembrie 2012, 14:41
Postat de blaustein pe 02 Noiembrie 2012, 14:17

Dragos Grigore e cam gafeur de felul lui. De ce nu joaca Galcev(asta chiar l-au adus degeaba?!) sau Issa Ba care sunt de meserie.

galcev e mai rau ca platini asta are 28 de ani si pana la 24 a fost padurar ce sa faci cu asta? e buna treaba asta cu grigore la mijloc pt ca e un inchizator clasic pe care dinamo nu il mai avea dupa plecarea lui kone iar apararea e mai betonata si poate urca bine si in atac in formula asta sunt 2 puncte nevralgice iar de gestionarea lor va depinde rezultatul derbiului 1) stoperul de langa luchin poate fi koulibaly care cu exceptia meciului cu pandurii (ce-i drept ultimul inainte de steaua deci avem sperante) a fost catastrofal de scutaru nu mai vorbesc a fost o naluca la dinamo 2)banda dreapta unde alvarez are centrari extraordinare dar nu vrea sau nu poate sa sustina fundasul dreapta nica

Vezi toate comentariile (12)
Comentează