FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Becali e ironic la adresa lui Dinamo: "Nu doare această înfrângere. Știți de ce?" + Îl provoacă pe indianul care vrea să-i preia pe "câini"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 11:41

Gigi Becali spune că nu e deloc supărat după înfrângerea Stelei în fața lui Dinamo, scor 1-3, și îl provoacă pe investitorul indian  Sanjeev Kumar, care vrea să-i preia pe "câini". 

"Acum am învățat ce înseamnă fotbalul. Mă uit la meciuri ca la spectacol. Am câștigat 25 de milioane de euro anul ăsta, sunt pe locul 1.

Nu doare această înfrângere cu Dinamo. Știți de ce? Pentru că Dinamo încă n-a ajuns la stadiul ăla încât să concureze cu noi. Dacă erau acum la egalitate de puncte cu noi sau dacă se băteau la campionat alta era povestea, dar așa ce rost are?", a declarat Becali la TV Digi Sport.

"Să vedem dacă indianul va fi mai puternic decât mine. Poate veni oricine, Steaua nu va fi doborâtă niciodată de pe podium" Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
chris_bu67
chris_bu67  •  04 Decembrie 2016, 13:15

Kapetanos,afară!EHE,HE,HE!

gogudinamovistu9
gogudinamovistu9  •  03 Decembrie 2016, 19:12

Isi face bucati televizorul puscarie si zice ca nu-l doare!!! Chiar nu-i este frica de Dumnezeu sau are impresia ca l-a mituit?? Nu de altceva dar il cred in stare la mintea pe care o are!!!

1775302299387909
Marian Vasiu  •  03 Decembrie 2016, 16:52

Dinamo a ieșit din insolventa a plecat de la 0 nu a investit milioane de euro în transferuri a luat jucători liberi de contract și tot a făcut instrucție cu ***.Primul loc.... înca maxim 2-3 etape.Plâng *** rău de tot și o sa plângă și mai mult.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează