FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO

Ce e în mintea lui Enache? Și de ce nu-l vede nimeni pe Niță? 5 concluzii după derby-ul Steaua - Dinamo 1-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2016 22:01

Ce-am văzut în acest Steaua - Dinamo? Scorul a fost 1-1, dar unele lucruri au fost tranșate. GSP.ro a strâns 5 concluzii clare după derby.

1. Ambiție de ambele părți. Se știe că orice întâlnire între Steaua și Dinamo se lasă cu scântei, însă în această seară ambele formații au avut un motiv în plus să-și mulțumească fanii. Steaua trebuia să-și ia revanșa după umilința trăită în meciul cu City, când suporterii dinamoviști au afișat la tribuna a doua o coregrafie cu textul "Doar Dinamo București". De partea cealaltă, jucătorii lui Andone trebuia să le mulțumească într-un fel fanilor pentru acest gest.

2. Niță îi "scoate" iar pe steliști. Încă din primele minute, la ocazia monumentală a lui Lazăr, Niță a arătat că păstrează forma din meciul cu Manchester City. Portarul Stelei a continuat evoluția foarte bună și și-a depus candidatura pentru un loc la națională, deși n-a fost convocat pentru meciul cu Muntenegru de pe 4 septembrie.

3. Unde sunt fundașii dreapta? Atât Gabi Enache cât și Romera au fost depășiți în această partidă de Vali Lazăr, respectiv William de Amorim. Primul a fost absent la faza care a dus la deschiderea scorului, în timp ce spaniolul nu l-a atacat pe brazilianul Stelei la golul egalizator. Cei doi nu s-au remarcat nici pe faza ofensivă.

4. Stanciu anihilat! Ioan Andone și-a făcut bine temele și le-a transmis elevilor săi să-l blocheze în principal pe Nicolae Stanciu, care în ultima vreme a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei.

5. Doar Dinamo contează ca galerie. Ultrașii alb-roșii au ignorat piedicile puse de Becali și au transformat Arena Națională într-o sărbătoare dinamovistă. Dacă până în urmă cu câțiva ani, Steaua și Dinamo ofereau un derby colorat în tribune, lucrurile s-au decis în această seară. Dinamo a dat tonul, Dinamo a cântat, Dinamo a făcut totul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (73)
1328416167187245
Constantin Sima  •  21 August 2016, 15:39
Postat de Silviu Apostol pe 21 August 2016, 13:34

SIGUR a fost simulare cand De Amorim a fost calcat pe glezna in careul lui Dinamo !

Robert ***# , la ce meci te-ai uitat "***" ? Toti comentatorii , reporterii si oamenii din fotbal spun ca au fost clar penalty-uri si vii tu din bozii sa comentezi . Te las sa te pregatesti de UCL. Cumpara-ti televizor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  21 August 2016, 13:34
Postat de Robert Szi pe 20 August 2016, 23:05

:))) 2 penaltyuri .. mai de graba 2 simulari. li s-a permis stelistilor sa faulteze.. iertati de multe galbene.. in special Tamas si Hamroun

SIGUR a fost simulare cand De Amorim a fost calcat pe glezna in careul lui Dinamo !

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  21 August 2016, 12:20
Postat de Nicu Calinoiu pe 21 August 2016, 10:21

V-ați băgat cu ***- n poarta/2rinduri si ați dat-o în bâlbâiala k de dinamo se pregătește deCL?!!! Vai de *** coregrafi ...hai Steaua!

José Mourinho a scos barcelona din semifinalele cu inter pe barcelona cu o posesie de 20% in meciul din spania ...ce vroiai sa faca dinamo ,echipa de copii si juniori care a trebuit sa tina piept jucatorilor de nationala si fosti ,jucatorilor f maturi intre 28 si 33 de ani ? dinamo cu o echipa de copilasi ,branescu,nedelcearu,filip,olteanu,serban rotariu,popa daniel v-a condus si daca lazar nu rata singur cu portarul altfel discutam acum ..de 4 ani dinamo joaca cu gradinita si voi cu profesionistii si nu reusitii nimic in fata lor ..stiu ,frustrarea vostra se vede de la conducator pana la tine suporterul din 68 cand nici stadion nu aveati si in tribune veneau sldatii ..Rusine mai mare ca asta ,copii in ale fotbalului sa tina pipt dinozaurilor fotbalului autohton ..stanciu a jucat?!,

Vezi toate comentariile (73)
Comentează