FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Declaraţie de dragoste pentru roş-albaştri: "În derby ţin cu Steaua, viitoarea campioană a României"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 noiembrie 2012 20:07

Roş-albaştrii au susţinători şi din afara ţării pentru confruntarea cu marii rivali. Din Ucraina, fostul stelist Valentin Iliev a vorbit la DolceSport despre duelul de duminică: "O să ţin cu Steaua în derby. Este important să bată, cu sau fără mine, o văd favorită. La ultimul derby a fost o atmosferă senzaţională. A fost unul din cele mai bune derby-uri pentru mine. Steaua este 100% viitoarea campioană a României, a demonstrat că are un colectiv senzaţional"

Steaua este favorită în Derby de România  cu Dinamo, cel puţin datorită locului ocupat în clasament, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO duminică, de la 21:30.

Bulgarul a evoluat pentru Steaua în perioada 2010-2012 şi a marcat o "dublă" în ultimul derby în care a evoluat, într-o victorie cu 3-2 împotriva lui Dinamo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
udar
udar  •  04 Noiembrie 2012, 01:24
Postat de gabrix_ pe 03 Noiembrie 2012, 06:13

"udar" iesi din dulap don't be a shy gay :)) nu prea au logica comentariile tale de unde deduc ca sunt mari sanse sa fii si tu in poza cu gayutii de mai sus

Mai lovit la prput asa rau ma impresionezi...ca sa fiu sincer te las pe tine cu acea comunitate nu prea ma pasioneaza .Multa bafta cu crema de hemoroizi...

gabrix_
gabrix_  •  03 Noiembrie 2012, 06:13

"udar" iesi din dulap don't be a shy gay :)) nu prea au logica comentariile tale de unde deduc ca sunt mari sanse sa fii si tu in poza cu gayutii de mai sus

udar
udar  •  03 Noiembrie 2012, 00:55
Postat de gabrix_ pe 02 Noiembrie 2012, 23:47

tu crezi ca universul meu e doar stana, saivan, pasune, magari si mulgatoare, iar mai nou blat, cap de mop,valize, dopaj si gay ca al tau? Pac Pac tiki taka bam bam

Universul tau este din (pacate pt acei catelusi nevinovati) LUMEA animalelor....Incepi cu un sobolan si termini cu o fe latie de doghy style.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează