FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

DINAMO - FCSB // Gigi Becali râde de Dinamo înainte de Derby de România: "Și eu vreau să ridic 100 de kilograme cu haltera, dar nu pot! Printr-o mare minune, poate fi egal. Noi avem pe cine să motivăm"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 18:40

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre duelul cu Dinamo, de duminică, și a declarat că este sigur că echipa roș-albastră se va impune fără probleme.

"Mereu am spus că Dinamo joacă bine cu noi și că se poate întâmpla orice într-un derby. Dar cre că acum nimeni nu poate să facă nimic.

Și eu vreau să ridic 100 de kilograme cu haltera, dar nu pot! Mă încălzesc, pun mână pe halteră, dar nu o pot ridica. Și Steaua are probleme, nu suntem super, dar noi avem ce motiva la acest meci. Nu e nevoie de motivație financiară, dar noi avem pe cine să motivăm. Nu vreau să zic mai multe.

Nu există nicio șansă să pierdem. Printr-o mare minune, Dinamo poate face un egal cu noi. La fotbal se poate întâmpla orice, dar să ne bată e imposibil. Nu există nicio șansă! Mereu am zis că se poate întâmpla orice, dar acum să bată Dinamo pe Steaua e imposibil", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, ora 21:00. Meciul este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și: Gestul lui Rednic care i-a pus pe gânduri pe steliști: "E un avantaj pe care Dinamo nu l-a avut de multă vreme! Sigur așa va fi la ora meciului"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  07 Noiembrie 2018, 21:24

Da, nea Gigi. Echipa iti merge bine, ai castigat detasat ultimele meciuri, treaba ta acum e sa-ti razi de "dujmani"...

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  07 Noiembrie 2018, 19:23

jijica ,te-ai mai batut in piept atunci cand DINAMO a fost la pamant si ai luat-o de fiecare data ,asa va fi si acum !!!!!!!!!!!!!!!fecesebe va pierde stie si lutu 2 postacul ,suna-l !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1742401565799276
Gaby A Gator  •  07 Noiembrie 2018, 19:04

Ce dracu' mare echipa e fc6b canf ea nu joaca nimic!?? Lui gigi i se trage de la mătănii! Le da Dinamo cu terenul in cap daca nu-i ajuta Deaconu ca de obicei! Fara arbitri fc6b e zero barat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează