FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Doi jucători sunt așteptați să facă diferența în Derby de România: "Steaua are un lot foarte omogen"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2016 17:04

Viorele Păunescu, președintele de onoare al Stelei, se așteaptă ca Jugurtha Hamroun și Nicușor Stanciu să facă diferența în derby-ul de duminică dintre Steaua și Dinamo.

"De data asta, cred că Steaua are un lot mai bine conturat, un lot foarte omogen şi foarte echilibrat pe compartimente. Jucătorii de valoare au venit destul de târziu la echipă şi văd că se lucrează foarte intens la relaţiile de joc. Cred că Reghe şi echipa lui, împreună cu jucătorii, vor face ca Steaua să fie campioană anul ăsta.

Cred că Hamroun ar trebui să fie mai ascultător, să nu mai dribleze atât şi să paseze mai repede. E un jucător de viteză, ţine bine de minge, e un jucător de travaliu şi marchează. Trebuie, însă, să se disciplineze puţin în joc şi să respecte regulile pe care le impune staff-ul tehnic. Este un jucător valoros.

Stanciu este un jucător complet. Eu îl vedeam că e bun şi de viitor când încă era la Vaslui şi mereu şuta de la distanţă. Pasează bine, are tehnică bună şi disponibilitate de efort. Stanciu face acum foarte bine şi faza de apărare. Câteodată, ma deranjează că vine prea jos să-şi ia mingile", a declarat Păunescu la Digisport.

Derby-ul dintre Steaua și Dinamo, din etapa a şasea din play-off, va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
983732924972315
Soos Vilmos  •  09 Aprilie 2016, 10:22

Daca acest meci poarta denumirea de derby si inca de Romania, putem sa spunem fara retinere ca fotbalul romanesc este undeva in fundul haului.

537719023044728
Cristian Stefan  •  09 Aprilie 2016, 01:30

A ajuns si vanzatorul paunescu sa-si dea cu parerea despre fotbal???

andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Aprilie 2016, 00:22
Postat de ortega pe 08 Aprilie 2016, 19:13

Moș Pârț Păunescu , un peltic pe care trebuie să-l asculți în reluare ca să pricepi ceva , că e și din categoria Ion Iliescu , vorbește o oră și nu zice nimic , trage un puseu de inteligență ... Oare cât de omogen o fi fost Bancorexul ? Atât de omogen încât l-a devalizat dintr-o lovitură ? Că dacă era mai eterogen , poate nu fura chiar tot dintr-un tun ...

logic ca apare unul din fanii primei echipe comuniste rapid,infiintata prin manevre securiste,cine nu stie sa se informeze,e plin netu de asa ceva,doar orbii si prostii nu vad,paunescu un mare investitor,un om de onoare ,respect viorel paunescu,spre 3000000 ! forza steaaua !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close